نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمیررضایی, نوشینfa_IR
dc.contributor.authorدخیلی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorمهرپور, شهینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:41:39Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:41:40Z
dc.date.available1399-08-21T21:41:39Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:41:40Z
dc.date.issued2017-10-01en_US
dc.date.issued1396-07-09fa_IR
dc.identifier.citation(2017). scientific magazine yafte, 19(2), 50-59.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-2544-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483105
dc.description.abstractمقدمه: افزایش مقاومت باکتری‌ها به عوامل ضد باکتری یکی از مشکلات مهم در پزشکی است. گیاهان دارویی در طب سنتی و منابع غنی گیاهی در دسترس، عاملی برای بررسی دقیق‌تر داروهای گیاهی بوده است. برخی از اسانس‌های گیاهی از جمله گیاه سداب دارای اثرات ضد قارچ بوده و از آن می‌توان به‌عنوان عوامل ضد میکروب در درمان عفونت‌ها استفاده کرد. این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضد قارچی اسانس حاصل از گیاه سداب انجام شد. مواد و روش‌ها: در این مطالعه تجربی، گیاه سداب از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان قم جمع‌آوری شد. سپس اسانس و عصاره گیری شدند. قطر هاله مهاری و حداقل غلظت مهارکننده از رشد و حداقل غلظت کشندگی (MIC، MFC)، 140 جدایه کاندیدا آلبیکنس از زنان مراجعه‌کننده به کلینیک زنان مورد مطالعه قرار گرفت. یافته­ ها: میانگین هاله عدم رشد در روش دیسک دیفیوژن اسانس و عصاره اتانولی سداب در فصل بهار بر روی جدایه‌ها به ترتیب برابر با    mm 5/2±71/19 و mm 9/1±19/16 و در زمستان به ترتیب برابر با mm 7/3±16/21 و mm 2/2±32/18 بود. نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه، اسانس این گیاه بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر مهار کنندگی دارد.fa_IR
dc.format.extent294
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectسدابfa_IR
dc.subjectکاندیدا آلبیکنسfa_IR
dc.subjectواژینیتfa_IR
dc.subjectخاصیت ضد قارچیfa_IR
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectعصارهfa_IR
dc.titleبررسی اثرات ضد قارچی گیاه سداب بر کاندیدا آلبیکنس‌های جدا شده از بیماران مبتلا به واژینیت در شرایط invitro و مقایسه با دو آنتی‌بیوتیک، طی دو فصل بهار و زمستانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایرانfa_IR
dc.contributor.department،گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایرانfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue2
dc.citation.spage50
dc.citation.epage59


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد