• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • scientific magazine yafte
    • Volume 19, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • scientific magazine yafte
    • Volume 19, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثرات ضد قارچی گیاه سداب بر کاندیدا آلبیکنس‌های جدا شده از بیماران مبتلا به واژینیت در شرایط invitro و مقایسه با دو آنتی‌بیوتیک، طی دو فصل بهار و زمستان

    (ندگان)پدیدآور
    میررضایی, نوشیندخیلی, محمدمهرپور, شهین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    294.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه: افزایش مقاومت باکتری‌ها به عوامل ضد باکتری یکی از مشکلات مهم در پزشکی است. گیاهان دارویی در طب سنتی و منابع غنی گیاهی در دسترس، عاملی برای بررسی دقیق‌تر داروهای گیاهی بوده است. برخی از اسانس‌های گیاهی از جمله گیاه سداب دارای اثرات ضد قارچ بوده و از آن می‌توان به‌عنوان عوامل ضد میکروب در درمان عفونت‌ها استفاده کرد. این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضد قارچی اسانس حاصل از گیاه سداب انجام شد. مواد و روش‌ها: در این مطالعه تجربی، گیاه سداب از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان قم جمع‌آوری شد. سپس اسانس و عصاره گیری شدند. قطر هاله مهاری و حداقل غلظت مهارکننده از رشد و حداقل غلظت کشندگی (MIC، MFC)، 140 جدایه کاندیدا آلبیکنس از زنان مراجعه‌کننده به کلینیک زنان مورد مطالعه قرار گرفت. یافته­ ها: میانگین هاله عدم رشد در روش دیسک دیفیوژن اسانس و عصاره اتانولی سداب در فصل بهار بر روی جدایه‌ها به ترتیب برابر با    mm 5/2±71/19 و mm 9/1±19/16 و در زمستان به ترتیب برابر با mm 7/3±16/21 و mm 2/2±32/18 بود. نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه، اسانس این گیاه بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر مهار کنندگی دارد.
    کلید واژگان
    سداب
    کاندیدا آلبیکنس
    واژینیت
    خاصیت ضد قارچی
    اسانس
    عصاره

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2017-10-01
    1396-07-09
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران
    ،گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران
    گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران

    شاپا
    1563-0773
    URI
    http://yafte.lums.ac.ir/article-1-2544-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483105

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب