مرور Volume 18, Issue 2 بر اساس موضوع "نان"

  • تأثیر نانهای مصرفی در ایران بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 

    منتظری فر, فرزانه؛ کرجی بانی, منصور؛ کیخوائی, محمود علی؛ داشی پور, علیرضا؛ آمیان, مرضیه؛ نکویی, الهه (2016-09-01)
    مقدمه: افزایش سطح قند خون پس از صرف غذا، شایع‌ترین اختلال در افراد دیابتی است. از آنجائی که نان یکی از منابع اصلی غذایی در ایران است، هدف از این مطالعه بررسی تأثیر پنج نوع نان مصرفی در ایران (باگت، لواش، تافتون، سنگک و نان ...