نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخادمی آستانه, رزیتاfa_IR
dc.contributor.authorبلندنظر, صاحبعلیfa_IR
dc.contributor.authorزارع نهندی, فریبرزfa_IR
dc.date.accessioned1404-03-12T04:15:23Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-06-02T04:15:24Z
dc.date.available1404-03-12T04:15:23Zfa_IR
dc.date.available2025-06-02T04:15:24Z
dc.date.issued2025-05-01en_US
dc.date.issued1404-02-11fa_IR
dc.identifier.citationخادمی آستانه, رزیتا, بلندنظر, صاحبعلی, زارع نهندی, فریبرز. (1404). علوم و صنایع غذایی ایران, 22(160), 187-201. doi: 10.22034/FSCT.22.160.187fa_IR
dc.identifier.issn2008-8787
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.187
dc.identifier.urihttp://fsct.modares.ac.ir/article-7-79426-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1169833
dc.format.extent386
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofFood Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.187
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue160
dc.citation.spage187
dc.citation.epage201


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد