| dc.contributor.author | خادمی آستانه, رزیتا | fa_IR |
| dc.contributor.author | بلندنظر, صاحبعلی | fa_IR |
| dc.contributor.author | زارع نهندی, فریبرز | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1404-03-12T04:15:23Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2025-06-02T04:15:24Z | |
| dc.date.available | 1404-03-12T04:15:23Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2025-06-02T04:15:24Z | |
| dc.date.issued | 2025-05-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1404-02-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خادمی آستانه, رزیتا, بلندنظر, صاحبعلی, زارع نهندی, فریبرز. (1404). علوم و صنایع غذایی ایران, 22(160), 187-201. doi: 10.22034/FSCT.22.160.187 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-8787 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.187 | |
| dc.identifier.uri | http://fsct.modares.ac.ir/article-7-79426-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1169833 | |
| dc.format.extent | 386 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | علوم و صنایع غذایی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Food Science and Technology | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.187 | |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.citation.volume | 22 | |
| dc.citation.issue | 160 | |
| dc.citation.spage | 187 | |
| dc.citation.epage | 201 | |