نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorالانصاری, بتولfa_IR
dc.contributor.authorالقطروانی, نغمfa_IR
dc.contributor.authorالاعلی, روضهfa_IR
dc.date.accessioned1404-02-11T08:10:10Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-05-01T08:10:11Z
dc.date.available1404-02-11T08:10:10Zfa_IR
dc.date.available2025-05-01T08:10:11Z
dc.date.issued2025-05-01en_US
dc.date.issued1404-02-11fa_IR
dc.identifier.citationالانصاری, بتول, القطروانی, نغم, الاعلی, روضه. (1404). خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی. علوم و صنایع غذایی ایران, 22(160), 131-141. doi: 10.22034/FSCT.22.160.131fa_IR
dc.identifier.issn2008-8787
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.131
dc.identifier.urihttp://fsct.modares.ac.ir/article-7-78454-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1162366
dc.description.abstractاین مطالعه با هدف بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی تهیه شده از آلژینات سدیم در غلظت های 0.5% و 1% با گلیسرول به عنوان نرم کننده در غلظت های 10%، 30% و 50% انجام شد. ضخامت، استحکام کششی، درصد کشیدگی، حلالیت در آب، نفوذپذیری بخار آب، نفوذپذیری نور، شفافیت و فعالیت آنتی اکسیدانی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ضخامت، درصد کشیدگی، حلالیت در آب و نفوذپذیری بخار آب لایه‌ها با افزایش غلظت گلیسرول از 10 درصد به 30 درصد افزایش یافت. در مقابل، استحکام کششی، حلالیت در آب، نفوذپذیری نور و شفافیت زمانی که غلظت آلژینات سدیم به 1% در غلظت‌های مشابه گلیسرول افزایش یافت کاهش یافت. فعالیت آنتی اکسیدانی با غلظت های بالاتر آلژینات سدیم در همان سطوح گلیسرول افزایش یافت. از این رو، آلژینات سدیم می تواند به عنوان یک جزء طبیعی در صنایع غذایی یا دارویی استفاده شود.fa_IR
dc.format.extent492
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofFood Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.131
dc.subjectفیلمfa_IR
dc.subjectآلژیناتfa_IR
dc.subjectسدیم خوراکیfa_IR
dc.subjectخواص فیزیکوشیمیاییfa_IR
dc.titleخواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentگروه علوم غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بصره، عراقfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بصره، عراقfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بصره، عراقfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue160
dc.citation.spage131
dc.citation.epage141


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد