نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپیرعباسی, الهامfa_IR
dc.contributor.authorجهانگیری مهر, اعظمfa_IR
dc.contributor.authorمهری, زهراfa_IR
dc.contributor.authorرضایی نده, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorفیض عارفی, مریمfa_IR
dc.date.accessioned1404-02-11T06:44:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-05-01T06:44:01Z
dc.date.available1404-02-11T06:44:01Zfa_IR
dc.date.available2025-05-01T06:44:01Z
dc.date.issued2023-04-01en_US
dc.date.issued1402-01-12fa_IR
dc.identifier.citationپیرعباسی, الهام, جهانگیری مهر, اعظم, مهری, زهرا, رضایی نده, فاطمه, فیض عارفی, مریم. (1402). بررسی ارتباط نوع مصرف میان وعده غذایی با کاهش استرس شغلی در کارکنان بیمارستان های آموزشی. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 11(1), 52-64.fa_IR
dc.identifier.issn2383-3203
dc.identifier.issn2476-2768
dc.identifier.urihttp://journal.nums.ac.ir/article-1-1332-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1158831
dc.description.abstractمقدمه: کارکنان بیمارستان به‌علت ماهیت شغلی خود در معرض استرس شغلی قراردارند. استرس می‌تواند بر رفتارهای تغذیه‌ای افراد اثرگذارباشد. لذا، این مطالعه با هدف بررسی نقش مصرف میان‌وعده‌های غذایی در کاهش استرس شغلی در کارکنان بیمارستان‌های آموزشی دانشکده علوم پزشکی شوشتر انجام‌شده است. روش: این مطالعه مقطعی در سال 1400 بیمارستان‌های الهادی و خاتم‌الانبیا شهر شوشتر انجام‌شد. تعداد 130 نفر از کارکنان درمانی و اداری در این مطالعه به‌صورت داوطلبانه شرکت‌کردند. جهت جمع‌آوری اطلاعات از پرسشنامه استرس شغلی و چک‌لیست غذایی استفاده‌شد. تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار SPSS نسخه 22 با سطح معنی‌داری 5 درصد انجام‌شد. یافته‎ها: یافته‌ها نشان‌داد که بالغ بر121 نفر  میان‌وعده مصرف‌می‌کردند. میزان استرس شغلی در مردان نسبت به زنان و در بین کارکنان اداری نسبت به کارکنان درمانی کمتربوده است. همچنین، پرسنل در شیفت شب میزان استرس بیشتری را تجربه می‌کردند (039/0=p). در این پژوهش با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه مشخص‌گردید که افزایش مصرف کاپوچینو ، کاهش مصرف چای شیرین و رسته شغلی درمانی باعث افزایش استرس می‌گردد (p<0.05). نتیجه‎گیری: توجه به افزایش میزان استرس شغلی در کارکنان بیمارستان بالاخص پرسنل زن در بخش‌های درمانی و نقش تغذیه در بهبود سبک زندگی سالم، اهمیت ویژه‌ای دارد، بنابراین، لازم است همزمان آموزش تغذیه و آموزش بهداشت سلامتی به‌صورت کارگاه‌های مکرر و متناوب در بیمارستان‌ها برگزارگردد.  fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal Of Neyshabur University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectمیان وعده غذاییfa_IR
dc.subjectاسترس شغلیfa_IR
dc.subjectبسامد تغذیه ایfa_IR
dc.subjectتغذیه و رژیم درمانیfa_IR
dc.titleبررسی ارتباط نوع مصرف میان وعده غذایی با کاهش استرس شغلی در کارکنان بیمارستان های آموزشیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشي اصیلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده علوم پزشکی شوشترfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده علوم پزشکی شوشترfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده علوم پزشکی شوشترfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده بهداشت،دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گناباد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue1
dc.citation.spage52
dc.citation.epage64


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد