نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحاتمی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorمیرصالحی, فاطمه الساداتfa_IR
dc.date.accessioned1404-02-11T04:52:24Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-05-01T04:52:24Z
dc.date.available1404-02-11T04:52:24Zfa_IR
dc.date.available2025-05-01T04:52:24Z
dc.date.issued2024-08-22en_US
dc.date.issued1403-06-01fa_IR
dc.date.submitted2024-06-26en_US
dc.date.submitted1403-04-06fa_IR
dc.identifier.citationحاتمی, مریم, میرصالحی, فاطمه السادات. (1403). استفاده از پوشش‌های خوراکی ضد میکروب در صنعت طیور. علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک, 24(2), 34-39. doi: 10.22059/domesticsj.2024.378501.1153fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/domesticsj.2024.378501.1153
dc.identifier.urihttps://domesticsj.ut.ac.ir/article_101352.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1154386
dc.description.abstractصنعت طیور در سراسر جهان از جمله ایران در حال توسعه است که در این میان، گوشت مرغ پرطرفدارترین گوشت طیور در سراسر دنیا بوده و محبوبیت آن در حال افزایش است. با این حال، طیور به عنوان شایع‌ترین منبع باکتری‌های بیماری‌زا از جمله سالمونلا، کمپیلاباکتر و لیستریا (Campylobacter، Salmonella و Listeria)، سلامت انسان را تهدید می‌کنند. پیش‌گیری از رشد باکتری‌های بیماری‌زا در صنعت طیور بسیار مهم است؛ زیرا، باکتری‌های ذکرشده منجر به افزایش خطرات  مواد غذایی ناشی از تخریب سریع گوشت می‌شود. برای جلوگیری از رشد باکتری‌های بیماری‌زا، استراتژی‌های نوآورانه و امیدوارکننده مختلفی در حال ظهور هستند. یکی از این استراتژی‌ها، استفاده از پوشش‌های خوراکی (Food coatings) یا کپسوله کردن در صنعت طیور است. بنابراین، در این مقاله علمی- ترویجی سعی شده است به منابع آلودگی گوشت طیور و انواع پوشش‌های خوراکی برای جلوگیری از آلودگی آن پرداخته شود.fa_IR
dc.format.extent1719
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherAnimal Science Students Scientific Association Campus of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیکfa_IR
dc.relation.ispartofProfessional Journal of Domesticen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/domesticsj.2024.378501.1153
dc.subjectباکتریfa_IR
dc.subjectپوشش خوراکیfa_IR
dc.subjectطیورfa_IR
dc.subjectگوشتfa_IR
dc.titleاستفاده از پوشش‌های خوراکی ضد میکروب در صنعت طیورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله علمی- ترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته دکتری تخصصی فیزیولوژی دام و طیور، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، آذربایجان شرقی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تخصصی تغذیه طیور، گروه تغذیه دام و طیور، دانشکده علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، گلستان، ایرانfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue2
dc.citation.spage34
dc.citation.epage39


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد