استفاده از پوششهای خوراکی ضد میکروب در صنعت طیور
(ندگان)پدیدآور
حاتمی, مریممیرصالحی, فاطمه السادات
نوع مدرک
Textمقاله علمی- ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
صنعت طیور در سراسر جهان از جمله ایران در حال توسعه است که در این میان، گوشت مرغ پرطرفدارترین گوشت طیور در سراسر دنیا بوده و محبوبیت آن در حال افزایش است. با این حال، طیور به عنوان شایعترین منبع باکتریهای بیماریزا از جمله سالمونلا، کمپیلاباکتر و لیستریا (Campylobacter، Salmonella و Listeria)، سلامت انسان را تهدید میکنند. پیشگیری از رشد باکتریهای بیماریزا در صنعت طیور بسیار مهم است؛ زیرا، باکتریهای ذکرشده منجر به افزایش خطرات مواد غذایی ناشی از تخریب سریع گوشت میشود. برای جلوگیری از رشد باکتریهای بیماریزا، استراتژیهای نوآورانه و امیدوارکننده مختلفی در حال ظهور هستند. یکی از این استراتژیها، استفاده از پوششهای خوراکی (Food coatings) یا کپسوله کردن در صنعت طیور است. بنابراین، در این مقاله علمی- ترویجی سعی شده است به منابع آلودگی گوشت طیور و انواع پوششهای خوراکی برای جلوگیری از آلودگی آن پرداخته شود.
کلید واژگان
باکتریپوشش خوراکی
طیور
گوشت
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2024-08-221403-06-01
ناشر
انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانAnimal Science Students Scientific Association Campus of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran
سازمان پدید آورنده
دانشآموخته دکتری تخصصی فیزیولوژی دام و طیور، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، آذربایجان شرقی، ایراندانشجوی دکتری تخصصی تغذیه طیور، گروه تغذیه دام و طیور، دانشکده علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، گلستان، ایران



