• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و صنایع غذایی ایران
    • دوره 22, شماره 159
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و صنایع غذایی ایران
    • دوره 22, شماره 159
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین

    (ندگان)پدیدآور
    امیری, بهنامصیادی, مهرانعابدی, الههجعفری, محمد امین
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
      ↵   1: Scanning electron microscopy 2: Atomic Force Microscopy تصویربرداری ابزاری مهم برای ارزیابی ساختار مواد غذایی است. پردازش تصویر شامل تصاویر دو بعدی (2D) از سطوح و مقاطع، مانند آنچه در میکروسکوپ مشاهده می‌شود و همچنین تصاویر سه‌بعدی (3D) از ساختار داخلی، مانند آنچه توسط میکروسکوپ کانفوکال، توموگرافی کامپیوتری و تصویربرداری تشدید مغناطیسی می‌باشد. در این تحقیق از پردازش تصاویر برای تعیین سختی و فشردگی بیو فیلم‌های خوراکی آغشته به نانواملسیون به کار رفت. فیلم خوراکی ترکیبی صمغ عربی-ژلاتین (PG) (1:1) حاوی اسانس آویشن (Zataria multiflora Boiss) با امولسیون پیکرنگ (1 و 4 گرم در 100 گرم) تهیه شد. تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی[1] و  میکروسکوپ نیروی اتمی[2] از فیلم‌ها تهیه شد. نتایج AFM و پردازش تصویر نشان دادند که با افزایش میزان اسانس میزان فشردگی کاهش و زبری سطح افزایش پیدا می‌کند که با نتایج پردازش تصاویر مطابقت داشت.   1: Scanning electron microscopy 2: Atomic Force Microscopy  
    کلید واژگان
    پردازش تصویر
    میکروسکوپ الکترونی روبشی
    میکروسکوپ نیروی اتمی
    فشردگی فیلم خوراکی
    صمغ دانه چیا

    شماره نشریه
    159
    تاریخ نشر
    2025-04-01
    1404-01-12
    ناشر
    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
    سازمان پدید آورنده
    استادیار بخش آمار دانشگاه فسا
    اسنادیار دانشگاه علوم پزشکی فسا
    دانشیار مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا
    تربیت مدرس تهران

    شاپا
    2008-8787
    URI
    https://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.159.221
    http://fsct.modares.ac.ir/article-7-77656-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1147013

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب