مرور دوره 22, شماره 159 بر اساس موضوع "اسانس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتریهای سالمونلا تیفیموریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-04-01)این مطالعه با هدف استخراج اسانس از گیاه دارویی بابونه بهاری (Anthemis cotula) و بررسی میزان فنول کل، فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی آن صورت پذیرفت. بررسی محتوای فنول کل اسانس با کمک روش فولین سیوکالتو ...



