نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorژیانی بخش, محسنfa_IR
dc.contributor.authorعابدینی, احسانfa_IR
dc.contributor.authorنیازی, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorبخشان, یونسfa_IR
dc.contributor.authorادیبی, پویانfa_IR
dc.date.accessioned1403-12-21T01:46:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-03-11T01:46:51Z
dc.date.available1403-12-21T01:46:51Zfa_IR
dc.date.available2025-03-11T01:46:51Z
dc.date.issued2024-09-22en_US
dc.date.issued1403-07-01fa_IR
dc.date.submitted2024-02-10en_US
dc.date.submitted1402-11-21fa_IR
dc.identifier.citationژیانی بخش, محسن, عابدینی, احسان, نیازی, سعید, بخشان, یونس, ادیبی, پویان. (1403). مدل‌سازی اثر گرادیان دمایی بر فرایند اسمز معکوس. مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر), 56(7), 911-930. doi: 10.22060/mej.2024.22950.7699fa_IR
dc.identifier.issn2008-6032
dc.identifier.issn2476-3446
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2024.22950.7699
dc.identifier.urihttps://mej.aut.ac.ir/article_5583.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1145703
dc.description.abstractدر کار حاضر، مدل‌سازی و فرمولاسیون اثر گرادیان دمایی بر فرایند اسمز معکوس برای  تعیین میزان نفوذ آب تصفیه شده و تولید آب تحت‌تأثیر دو عامل اختلاف دما و میزان غلظت نمک بررسی می‌گردد. مدل‌سازی توسط برنامه‌نویسی با متلب با استفاده از مدل محلول - نفوذ انجام می‌گردد. بررسی پارامترهای مهم در اسمز معکوس دمایی، بیانگر تأثیر مستقیم اختلاف دمای بین قسمت آب تصفیه شده و آب‌شور بر پارامترها مربوطه می‌باشد. در هر غلظت نمک  افزایش اختلاف دمای بین قسمت آب تصفیه شده و آب‌شور، به‌عنوان نیروی محرک، سبب افزایش نفوذ آب تصفیه شده می‌گردد. در این کار تحقیقی، تأثیر غلظت قسمت آب‌شور و اختلاف دمای بین قسمت آب تصفیه شده و آب‌شور بر پارامترهای مختلف اسمز معکوس دمایی بررسی شده است. نمودارهای پارامترهای مختلف بر اساس دما در غلظت‌های یک و0/35 گرم بر لیتر ارائه گردیده است. در غلظت یک گرم بر لیتر برای اختلاف دماهای 1/5، 2/5 و 10/8 درجه سلسیوس مقادیر نفوذ آب تصفیه شده به ترتیب 0/9، 0/9545 و 1/3118 بر حسب لیتر بر مترمربع ساعت بار و در غلظت 0/35 گرم بر لیتر برای اختلاف دماهای 1/5 و 9/3 درجه سلسیوس مقادیر نفوذ آب تصفیه شده به ترتیب 0/917 و 1/167 بر حسب لیتر بر مترمربع ساعت بار به دست می‌آیند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی امیر کبیرfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر)fa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2024.22950.7699
dc.subjectمدل‌سازیfa_IR
dc.subjectاسمز معکوسfa_IR
dc.subjectاختلاف دماfa_IR
dc.subjectبرنامه متلبfa_IR
dc.subjectمدل محلول - نفوذfa_IR
dc.subjectآب شیرین کنfa_IR
dc.titleمدل‌سازی اثر گرادیان دمایی بر فرایند اسمز معکوسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.citation.volume56
dc.citation.issue7
dc.citation.spage911
dc.citation.epage930
nlai.contributor.orcid0000-0003-0082-5937
nlai.contributor.orcid0000-0003-3815-9968


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد