نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorذبایح نجف آبادی, مجتبیfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی آذرم, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorطرفی موزان زاده, منصورfa_IR
dc.contributor.authorشهریاری, علیfa_IR
dc.date.accessioned1403-12-21T00:31:24Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-03-11T00:31:24Z
dc.date.available1403-12-21T00:31:24Zfa_IR
dc.date.available2025-03-11T00:31:24Z
dc.date.issued2024-12-01en_US
dc.date.issued1403-09-11fa_IR
dc.identifier.citationذبایح نجف آبادی, مجتبی, محمدی آذرم, حمید, طرفی موزان زاده, منصور, شهریاری, علی. (1403). مقاله علمی – پژوهشی:‌ اثر سطوح ویتامین E جیره‌ غذایی بر عملکرد تولید مثل ماهی ماده شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus). مجله علمي شيلات ايران, 33(5), 69-76.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2844-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1139714
dc.description.abstractدر این مطالعه اثرات ویتامین E بر عملکرد تولیدمثلی ماهیان ماده‌ی شانک زرد باله عربی (Acanthopagrus arabicus) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، به جیره پایه (50 درصد پروتئین خام، 18 درصد چربی خام) سطوح مختلف 0، 25، 50، 100، 250، 500 و 1000 میلی‌گرم ویتامین E در کیلوگرم غذا اضافه شد. بنابراین، 294 پیش مولد در 21 مخزن پلی اتیلن استوانه‌ای با حجم 5/1 مترمکعب (14 ماهی در هر مخزن) حاوی 2/1 متر مکعب آب دریا با شوری 2/40 گرم در لیتر، به نسبت جنسی 1:1 (نر: ماده) نگهداری شدند. ماهی‌ها دو بار در روز با جیره‌های آزمایشی، در طول مدت 135 روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که مکمل ویتامین E بر شاخص‌های رشد در مولدین ماده A. arabicus تاثیری نداشت. شاخص‌های تولیدمثلی شامل نرخ تخم ریزی، درصد لقاح، تخم گشایی و زنده‌مانی لارو در مولدین تغذیه شده با سطح 250 میلی گرم ویتامین E در کیلوگرم غذا افزایش یافت (05/0>P) درحالی‌که ناهنجاری جنین کاهش یافت. بر اساس یافته‌های مطالعه حاضر، افزودن 250 میلی‌گرم ویتامین E در کیلوگرم جیره غذایی برای بهبود عملکرد تولیدمثلی مانند درصد لقاح و تخم گشایی، نرخ تخم ریزی و زنده‌مانی لارو، در مولدهای ماده ماهی شانک زرد باله عربی توصیه می‌شود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectویتامین Efa_IR
dc.subjectشانک زرد باله‌ عربیfa_IR
dc.subjectتولید مثلfa_IR
dc.subjectلقاحfa_IR
dc.subjectزنده‌مانی لاروfa_IR
dc.subjectتكثير و پرورشfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی:‌ اثر سطوح ویتامین E جیره‌ غذایی بر عملکرد تولید مثل ماهی ماده شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهید چمرانfa_IR
dc.citation.volume33
dc.citation.issue5
dc.citation.spage69
dc.citation.epage76


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد