مقاله علمی – پژوهشی: سنجش خواص عملکردی پپتیدهای زیستفعال تولیدی از ضایعات میگو در مراکز فراوری با استفاده از آنزیم پروتامکس در درجات آبکافت مختلف
(ندگان)پدیدآور
یگانه, سکینهریحانی پول, سهیل
نوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از مطالعه حاضر بررسی خواص عملکردی پپتیدهای زیستفعال تولیدی از ضایعات میگو در مراکز فراوری در سه درجه آبکافت است. بدین منظور، ضایعات مراکز فراوری میگو طی سه زمان یک، دو و سه ساعت با استفاده از آنزیم پروتامکس آبکافت و خواص عملکردی پپتیدهای حاصل (SPH1، SPH2و SPH3) ارزیابی شد. نتایج نشان داد، با افزایش زمان آبکافت از یک به دو و سه ساعت، درجه آبکافت و بازیافت نیتروژنی فرایند به صورت معنیداری افزایش یافتند (05/0p
کلید واژگان
ضایعات میگوپروتامکس
پپتیدهای زیستفعال
خواص عملکردی پپتیدها
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
5تاریخ نشر
2021-12-011400-09-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایرانگروه فراوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
شاپا
1026-13542322-5998



