مرور دوره 33, شماره 5 بر اساس موضوع "فرآوردههای گوشتی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر فرمولاسیون و غلظتهای مختلف پلی ساکارید الوان از جلبک Ulva rigida بر ویژگیهای سوسیس مرغ
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-12-01)هدف از مطالعه حاضر تولید سوسیس مرغ غنی شده با پلی ساکارید الوان استخراج شده از جلبک دریایی Ulva rigida و ارزیابی ویژگیهای مختلف آن بود. بدین منظور ابتدا فرمولاسیونهای مختلفی (4 فرمولاسیون) برای تولید سوسیس مرغ استفاده ...



