مرور دوره 33, شماره 4 بر اساس موضوع "Litopenaeus vannamei"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)هدف از مطالعه حاضر تاثیر پوشش آلژینات-نانورس بهتنهایی و در ترکیب با اسانس گیاه بومی شمال کشور به نام چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری میگو سفید غربی در دمای یخچال است. عصاره گیاه چوچاق بهواسطه وجود ترکیبات ...



