مرور دوره 33, شماره 4 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)هدف از مطالعه حاضر تاثیر پوشش آلژینات-نانورس بهتنهایی و در ترکیب با اسانس گیاه بومی شمال کشور به نام چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری میگو سفید غربی در دمای یخچال است. عصاره گیاه چوچاق بهواسطه وجود ترکیبات ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: خشککردن پساب کارخانهی تولید پودر ماهی با سبوس برنج به عنوان مادهی کمکخشککن و ارزیابی ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیهای محصول تولیدی برای استفاده در خوراک دام، طیور و آبزیان
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)در این پژوهش، شرایط خشک کردن اقتصادی پساب کارخانه تولید پودر ماهی با سبوس برنج به عنوان ماده کمکخشککن، مطالعه شد و ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیهای محصول تولیدی برای استفاده در خوراک دام، طیور و آبزیان تعیین گردید. فرآیند ...



