مرور دوره 33, شماره 4 بر اساس موضوع "بافتشناسی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: تأثیر مخلوطی از پروتئینهای گیاهی و جانوری بر پایه گلوتن ذرت بر شاخصهای رشد و بافت دستگاه گوارش فیلماهی (Huso huso)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)به منظور کاهش سهم آرد ماهی در جیره غذایی فیلماهی جیره پایهای مبتنی بر 54 درصد آرد ماهی ساخته شد. مخلوطی از پروتئینهای جانوری و گیاهی (گلوتن ذرت: 35 درصد، گلوتن گندم: 34/19 درصد، آرد سویای فرآوری شده: 3 درصد، پودر ضایعات ...



