بررسی اثرات مصرف خوراکی عصاره هسته انگور با و بدون تمرین هوازی بر سطوح برخی از مهمترین شاخصهای قلبی - عروقی و متابولیکی در زنان میانسال چاق مبتلا به دیابت نوع دو
(ندگان)پدیدآور
صید, سید مجتبیاکبرنژاد, علیسوری, رحمنرجبی, علی
نوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
مقدمه و هدف: فعالیت ورزشی و عوامل آنتیاکسیدانی نقش چشمگیری در کاهش عوارض ناشی از بیماری دیابت دارند. بنابراین، هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرات مصرف خوراکی عصاره هسته انگور با و بدون تمرین هوازی بر سطوح برخی شاخصهای قلبی عروقی و متابولیکی در زنان میانسال چاق مبتلا به دیابت نوع دو بود.
روش کار: در این مطالعه نیمه تجربی، 36 زن مبتلا به دیابت بهصورت هدفمند و در دسترس انتخاب و بهطورتصادفی به 4 گروه تمرین+ مکمل عصاره هسته انگور، تمرین+دارونما، دارونما و مکمل عصاره هسته انگور تقسیم شدند. شرکتکنندگان 4 هفته تمرین هوازی با شدت 75-70 درصد ضربان قلب ذخیره، 5 روز در هفته انجام دادند. گروههای تمرین مکمل و مکمل دوز روزانه یک عدد کپسول عصاره هسته انگور و گروه تمرین دارونما و دارونما پودر نشاسته مصرف کردند. دادهها به روش تحلیل واریانس یکراهه و آزمون تعقیبی بانفرونی در سطح معنیداری P
کلید واژگان
تمرین هوازیعصاره انگور
VCAM-1
ICAM1
دیابت نوع 2
فیزیولوژی ورزش
تاریخ نشر
2024-03-011402-12-11
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی ایرانسازمان پدید آورنده
پردیس البرز، دانشگاه تهران، تهران، ایراندانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
شاپا
2228-70432228-7051



