مرور دوره 24, شماره 1 بر اساس موضوع "ضدباکتریایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصارههای آبی، اتانولی و متانولی گیاه ژینکو (Ginkgo biloba) در شرایط آزمایشگاهی
(دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, 2024-04-01)زمینه و هدف: گیاه ژینکو (Ginkgo biloba)، گیاهی غنی از ترکیبات پلیفنلی است که این ترکیبات باعث بروز خواص چشمگیری میشوند. هدف از این مطالعه بررسی ویژگیهای ضدباکتریایی ژینکو و مقایسه خواص ضدباکتریایی آن بین سه عصاره آبی، ...



