مرور دوره 38, شماره 3 بر اساس موضوع "اسیدیته قابل تیتراسیون"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
کاربرد پس از برداشت ال-فنیلآلانین بر ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی توتفرنگی رقم ̓سابرینا̒ در طی نگهداری در سردخانه
(2024-09-22)توتفرنگی یکی از میوههایی است که بهدلیل رنگ، شکل، عطر و طعم آن معروف و بهدلیل محتوای بالای ترکیبات فعال زیستی مانند ویتامین C، ویتامین E، بتا کاروتن و آنتوسیانینها، یکی از مهمترین میوهها از نظر اقتصادی در سراسر جهان ...



