نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorباباپور اسطلخی, علیfa_IR
dc.contributor.authorسالاری, امیرfa_IR
dc.contributor.authorرضائی, زینبfa_IR
dc.date.accessioned1402-11-15T22:04:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2024-02-04T22:04:28Z
dc.date.available1402-11-15T22:04:17Zfa_IR
dc.date.available2024-02-04T22:04:28Z
dc.date.issued2022-09-01en_US
dc.date.issued1401-06-10fa_IR
dc.identifier.citationباباپور اسطلخی, علی, سالاری, امیر, رضائی, زینب. (1401). دگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنی. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 10(2), 18-35.fa_IR
dc.identifier.issn2383-3203
dc.identifier.issn2476-2768
dc.identifier.urihttp://journal.nums.ac.ir/article-1-1263-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1073801
dc.description.abstractمقدمه استارترهای محصولات لبنی نقش بسیار مهمی بر روی بافت محصولات و کیفیت مطلوب آن‌ها دارند. این باکتری‌ها از منابع مختلف بومی و سنتی قابل استحصال بوده و با پیشرفت علم و تکنولوژی به‌صورت تجاری و صنعتی قابل حصول می‌باشند. سالیانه حجم زیادی از گردش مالی در دنیا صرف تجارت سویه‌های استارتری و پروبیوتیکی تجاری می‌شود؛ بنابراین شناخت منابع قوی بومی برای استحصال استارترها می‌تواند کمک شایانی در کاهش هزینه‌های واردات سویه‌های تجاری خارجی کند. از طرفی چون سویه‌های تجاری دست‌کاری ژنتیکی می‌شوند ممکن است نتوانند کیفیت مطلوب و مدنظر مصرف‌کننده را تأمین کنند و به‌مرور زمان در اثر کشت‌های پی‌درپی ضعیف شده یا درنهایت غیرفعال شوند. همچنین در دهه‌های اخیر محققین و صنایع، به سمت تولید و توسعه غذاهای پروبیوتیک حرکت کرده‌اند که این موضوع الگوواره‌ای نوین در صنایع استارتری است؛ ازاین رو در این مطالعه مروری به بررسی اهمیت و جایگاه استارترهای بومی در صنعت لبنیات و دگردیسی آن‌ها در طول زمان پرداخته‌شده است.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal Of Neyshabur University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectاستارترهای سنتیfa_IR
dc.subjectدگردیسیfa_IR
dc.subjectمیکس استارترfa_IR
dc.subjectلبنیاتfa_IR
dc.subjectصنعتfa_IR
dc.subjectصنایع غذاییfa_IR
dc.titleدگردیسی آغازگرهای سنتی و مدرن در صنایع لبنیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمروریfa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage18
dc.citation.epage35


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد