مرور دوره 10, شماره 2 بر اساس موضوع "حذف"

  • مروری بر چگونگی حذف نیتریت و کاهش مصرف آن در تولید فرآورده‌های گوشتی 

    شاملو, احسان؛ رضایی, زینب؛ عبدی مقدم, زهره؛ سالاری, امیر؛ نیک فر, فرشید (دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2022-09-01)
    مقدمه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ارائه فرمول‌های مختلف تولید موادغذایی سالم، مصرف‌کنندگان نیز به ایمنی و سلامت مواد‌غذایی توجه بیشتری دارند. نیتریت سدیم از جمله ترکیبات مورد بحث در صنعت غذا است که سالیان متمادی از نظر ...