نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorباقرزاده, نگینfa_IR
dc.contributor.authorایمانی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorسروی مغانلو, کوروشfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1402-05-24T06:31:41Zfa_IR
dc.date.accessioned2023-08-15T06:31:43Z
dc.date.available1402-05-24T06:31:41Zfa_IR
dc.date.available2023-08-15T06:31:43Z
dc.date.issued2023-07-01en_US
dc.date.issued1402-04-10fa_IR
dc.identifier.citationباقرزاده, نگین, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, محمدی, محمد. (1402). مقاله علمی – پژوهشی:‌ اثر سطوح مختلف کنجاله کانولای تخمیر شده خوراک بر رشد، کارایی خوراک، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه ماهیان انگشت‌‌قد تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). مجله علمي شيلات ايران, 32(2), 69-82.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2684-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1018040
dc.description.abstractمطالعه حاضر با هدف بررسی اثر سطوح مختلف کانولای تخمیر شده با باکتری جنس باسیلوس جدا شده از رسوبات دریای خزر بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه‌‌ماهیان تیلاپیای نیل انجام گرفت. 225 عدد بچه‌ماهی با میانگین وزنی 05/0±90/1 گرم در 5 تیمار آزمایشی شامل شاهد، تیمار 1: خوراک بدون کانولای تخمیر شده، تیمار 2: خوراک حاوی 5/12 درصد کانولای تخمیر شده، تیمار 3: خوراک حاوی 25 درصد کانولای تخمیر شده، تیمار 4: خوراک حاوی 5/37 درصد کانولای تخمیر شده و تیمار 5: خوراک حاوی 50 درصد کانولای تخمیر شده، به‌ مدت 8 هفته تغذیه شدند. بر اساس نتایج به‌دست آمده، شاخص‌های رشد و تغذیه در تیمارهای مختلف آزمایش اختلاف معنی‌داری را در مقایسه با گروه شاهد نشان ندادند (05/0<p). نتایج تجزیه تقریبی لاشه ماهیان نشان داد که پروتئین در تیمارهای 2، 3 و 4، چربی و رطوبت در تیمارهای 3، 4 و 5 و خاکستر در تیمارهای 4 و 5 در مقایسه با گروه شاهد افزایش یافتند (05/0>p). همچنین نتایج فعالیت آنزیم‌های گوارشی روده ماهیان نشان داد که آلکالین پروتئاز در تیمارهای 3 و 4، لیپاز در تیمارهای 2 و 3 و آلفا آمیلاز در تیمار 3 در مقایسه با گروه شاهد افزایش یافتند (05/0>p). به ‌طور کلی، می‌‌توان چنین نتیجه گرفت که استفاده از 50 درصد کانولای تخمیر شده در خوراک بچه ماهیان انگشت‌‌قد تیلاپیای نیل بدون اثر منفی بر شاخص‌های رشد و تغذیه امکان‌پذیر است.fa_IR
dc.format.extent666
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectکانولای تخمیر شدهfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectشاخص‌های تغذیهfa_IR
dc.subjectآنزیم‌های گوارشیfa_IR
dc.subjectتیلاپیای نیلfa_IR
dc.subjectباسیلوسfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی:‌ اثر سطوح مختلف کنجاله کانولای تخمیر شده خوراک بر رشد، کارایی خوراک، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه ماهیان انگشت‌‌قد تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.citation.volume32
dc.citation.issue2
dc.citation.spage69
dc.citation.epage82


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد