نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorارشد, موسیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T20:57:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T20:57:51Z
dc.date.available1399-07-08T20:57:51Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T20:57:51Z
dc.date.issued2014-07-23en_US
dc.date.issued1393-05-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-02en_US
dc.date.submitted1392-10-12fa_IR
dc.identifier.citationارشد, موسی. (1393). اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود. بوم شناسی گیاهان زراعی, 10(22), 13-23.fa_IR
dc.identifier.issn2423-7957
dc.identifier.issn2423-7965
dc.identifier.urihttp://www.agroecojournal.com/article_513985.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/99968
dc.description.abstractدر این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمان­های مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگی­های کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. کلرید کلسیم در سه سطح 5/0، 1 و 3%، سالیسیلیک اسید در دو سطح 1 و 5/1 میلی­مولار بود. در این آزمایش پی­اچ، اسیدهای آلی، اسیدیته قابل تیتراسیون، کیفیت ظاهری، شاخص قهوه­ای شدن و میزان تولید اتیلن در سه نوبت 30، 210 و 240 روز پس از اعمال تیمارها مورد ارزیابی قرار گرفتند. با کاربرد 5/1 میلی­مول بر لیتر سالیسیلیک اسید و  کلرید کلسیم 3% در 210 روز پس از اعمال تیمار، غلظت اتیلن و پوسیدگی به طور معنی­داری کاهش و در نتیجه کیفیت میوه افزایش یافت. بیشترین میزان پی­اچ عصاره میوه در تیمار کلرید کلسیم 3% به همراه سالیسیلیک اسید 5/1 میلی‌مولار و در 240 روز مشاهده شد. در این تحقیق کمترین میزان مواد جامد قابل حل میوه گلابی در تیمار کلرید کلسیم ۳% به همراه سالیسیلیک اسید 5/1 میلی‌مولار در 30 روز به دست آمد.<br />fa_IR
dc.format.extent1281
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Miyaneh Branchen_US
dc.relation.ispartofبوم شناسی گیاهان زراعیfa_IR
dc.relation.ispartofAgroecology Journalen_US
dc.subjectانبارداریfa_IR
dc.subjectبازارپسندیfa_IR
dc.subjectتغذیه گیاهیfa_IR
dc.subjectدوام میوهfa_IR
dc.subjectویژگی های کمی و کیفیfa_IR
dc.titleاثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرودfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue22
dc.citation.spage13
dc.citation.epage23


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد