| dc.contributor.author | ارشد, موسی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T20:57:51Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T20:57:51Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T20:57:51Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T20:57:51Z | |
| dc.date.issued | 2014-07-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-05-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-01-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-10-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ارشد, موسی. (1393). اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود. بوم شناسی گیاهان زراعی, 10(22), 13-23. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-7957 | |
| dc.identifier.issn | 2423-7965 | |
| dc.identifier.uri | http://www.agroecojournal.com/article_513985.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/99968 | |
| dc.description.abstract | در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمانهای مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگیهای کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. کلرید کلسیم در سه سطح 5/0، 1 و 3%، سالیسیلیک اسید در دو سطح 1 و 5/1 میلیمولار بود. در این آزمایش پیاچ، اسیدهای آلی، اسیدیته قابل تیتراسیون، کیفیت ظاهری، شاخص قهوهای شدن و میزان تولید اتیلن در سه نوبت 30، 210 و 240 روز پس از اعمال تیمارها مورد ارزیابی قرار گرفتند. با کاربرد 5/1 میلیمول بر لیتر سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم 3% در 210 روز پس از اعمال تیمار، غلظت اتیلن و پوسیدگی به طور معنیداری کاهش و در نتیجه کیفیت میوه افزایش یافت. بیشترین میزان پیاچ عصاره میوه در تیمار کلرید کلسیم 3% به همراه سالیسیلیک اسید 5/1 میلیمولار و در 240 روز مشاهده شد. در این تحقیق کمترین میزان مواد جامد قابل حل میوه گلابی در تیمار کلرید کلسیم ۳% به همراه سالیسیلیک اسید 5/1 میلیمولار در 30 روز به دست آمد.<br /> | fa_IR |
| dc.format.extent | 1281 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه | fa_IR |
| dc.publisher | Islamic Azad University, Miyaneh Branch | en_US |
| dc.relation.ispartof | بوم شناسی گیاهان زراعی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Agroecology Journal | en_US |
| dc.subject | انبارداری | fa_IR |
| dc.subject | بازارپسندی | fa_IR |
| dc.subject | تغذیه گیاهی | fa_IR |
| dc.subject | دوام میوه | fa_IR |
| dc.subject | ویژگی های کمی و کیفی | fa_IR |
| dc.title | اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 10 | |
| dc.citation.issue | 22 | |
| dc.citation.spage | 13 | |
| dc.citation.epage | 23 | |