مرور دوره 31, شماره 1 بر اساس موضوع "انجماد"

  • اثرات تغذیه‌ای عصاره گل سرخ بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس پس از انجماد - ذوب 

    احمدیان, علی اصغر؛ مهری, مرتضی (موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2018-03-21)
    هدف از انجام این مطالعه، بررسی اثرات ناشی از افزودن عصاره گل سرخ به جیره خروس، بر کیفیت اسپرم پس از انجماد- یخ‌گشایی بود. شانزده خروس به چهار گروه برابر تقسیم و بطور روزانه صفر، 50، 100 و 150 میلی‌گرم عصاره گل سرخ به هر ...