• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم آبزی پروری
    • دوره 6, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم آبزی پروری
    • دوره 6, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر مکمل چند آنزیمی بهزیم بر نرخ رشد متابولیکی، برخی از معیارهای تغذیه‌ای و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

    (ندگان)پدیدآور
    رایج, میتراجعفریان, حجت اللههرسیج, محمدآدینه, حسین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    302.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مطالعه حاضر باهدف بررسی تأثیر مکمل چند آنزیمی بهزیم بر رشد و ترکیبات شیمیایی لاشه بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان انجام شد. 600 عدد بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با میانگین وزنی 2±18 گرم در غالب طرح کاملاً تصادفی در 4 تیمار آزمایشی هرکدام با سه تکرار با تراکم 50 عدد بچه ماهی در هر تکرار تقسیم شدند. تغذیه بچه ماهیان با جیره‌های غذایی تکمیل ‌شده در سطوح صفر (شاهد) 200، 400 و 600 میلی‌گرم مکمل چند آنزیمی بهزیم در هر کیلوگرم جیره غذایی به ­مدت 45 روز انجام شد. نتایج از نظر میزان رشد و کارایی تغذیه تفاوت معنی‌داری بین تیمارها نشان نداد (0/05>P). در حالی‌که نتایج آنالیز لاشه حاکی از تأثیرات معنی‌دار مکمل چند آنزیمی بهزیم بر ترکیبات بدن بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان بود (0/05>P). کمترین میزان رطوبت (0/11±70/23) و خاکستر (0/08±2/25) و بالاترین میزان پروتئین (0/24±19/47) و چربی خام (0/10±7/56) در تیمار حاوی 600 میلی­گرم مکمل چند آنزیمی بهزیم ثبت شد. در مجموع نتایج مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از 600 میلی‌گرم مکمل چند آنزیمی بهزیم به ازای هر کیلوگرم جیره غذایی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان می‌تواند در بهبود ترکیبات بدن (میزان پروتئین لاشه) مؤثر واقع شود.
    کلید واژگان
    مکمل چند آنزیمی
    غذادهی
    رشد
    ترکیبات بدن
    قزل‌آلای رنگین‌کمان

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-02-20
    1397-12-01
    ناشر
    انجمن آبزی پروری ایران
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبدکاووس، گنبدکاووس، ایران.
    گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبدکاووس، گنبدکاووس، ایران.
    گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبدکاووس، گنبدکاووس، ایران.
    گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبدکاووس، گنبدکاووس، ایران.

    شاپا
    2322-5351
    URI
    http://www.aquaculturesciences.ir/article_87131.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/99206

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب