دوره 5, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تاثیر اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت سوریمی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) تلقیح شده با باکتری اشرشیاکلی (Escherichia coli) طی نگهداری در یخچال
(انجمن آبزی پروری ایران, 2018-02-20)هدف این تحقیق بررسی تاثیر مهارکنندگی اسانس برگ رزماری بر باکتری اشرشیاکلی تلقیح شده در سوریمی کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتیگراد) می باشد. سوریمی با باکتری اشرشیاکلی تلقیح (CFU/g 103) و با ...
-
اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت سمیت تحت کشندة سم مالاتیون
(انجمن آبزی پروری ایران, 2018-02-20)تحقیق حاضر با هدف بررسی اثرات تغذیهای ویتامین C بر بهبود وضعیت رشد، متابولیک و فاکتورهای استرسی خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت استرس ناشی از سمیت تحت کشنده مالاتیون انجام گردید. در این آزمایش ماهی ها به مدت 28 ...
-
تغییرات هورمونی و متابولیکی مولد میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف هورمون 17 بتا استرادیول
(انجمن آبزی پروری ایران, 2018-02-20)هدف از این مطالعه بررسی نقش هورمون 17 بتا استرادیول بر پارامترهای متابولیکی و هورمونهای استروئیدی همولنف میگوی وانامی بود. میگوها با میانگین وزن 2/46±40/18 گرم سطوح صفر (کنترل)، 20 ، 40 و 60 میلیگرم هورمون بر ازای هرکیلوگرم ...
-
اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال
(انجمن آبزی پروری ایران, 2018-02-20)در این مطالعه اثر استفادهی همزمان پرتودهی و پوشش خوارکی صمغ دانه ی ریحان حاوی عصارهی مرزنجوش بر ویژگیهای میکروبی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) مورد بررسی قرار گرفت. پس از تهیهی فیله ی ...
-
اثرات به کار گیری عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر عملکرد تولیدمثلی، رشد و بقاء در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)
(انجمن آبزی پروری ایران, 2018-02-20)پنج انگشت (Vitex agnus-castus)، گیاهی گلدار از خانواده شاهپسند (Verbenaceae)،که به عنوان گیاه زینتی در ایران پرورش می یابد. در این آزمایش اثر عصاره اتانولی گیاه پنج انگشت بر عملکرد تولیدمثلی، برخی فاکتورهای ...



