مرور دوره 4, شماره 4 بر اساس موضوع "ماهی پنگوسی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
کیفیت لاشه ماهی پنگوسی (Pangassius hypopthalmus) تحت تأثیر جیره های غذایی مختلف
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانIslamic Azad University, Damghan Branch, 2012-07-22)کیفیت گوشت ماهی تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله نوع تغذیه و مواد خوراکی مصرف شده برای پرورش قرار دارد. در این مطالعه کیفیت لاشه ماهی پنگوسی (Pangassius hypopthalmus)در اثر تغذیه با کرم فشرده، آرتمیا، گاماروس، دل گوساله و ...



