مرور دوره 4, شماره 4 بر اساس موضوع "ماهی پنگوسی"

  • کیفیت لاشه ماهی پنگوسی (Pangassius hypopthalmus) تحت تأثیر جیره های غذایی مختلف 

    محمدنژاد شموشکی, مجید (دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانIslamic Azad University, Damghan Branch, 2012-07-22)
    کیفیت گوشت ماهی تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله نوع تغذیه و مواد خوراکی مصرف شده برای پرورش قرار دارد. در این مطالعه کیفیت لاشه ماهی پنگوسی (Pangassius hypopthalmus)در اثر تغذیه با کرم فشرده، آرتمیا، گاماروس، دل گوساله و ...