• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم آبزی پروری پیشرفته
    • دوره 6, پاییز و زمستان 1401
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم آبزی پروری پیشرفته
    • دوره 6, پاییز و زمستان 1401
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر منابع، روش‌های استخراج، ویژگی‌ها و کاربردهای پلی ساکارید آلژینات استخراج شده از ماکروجلبک‌های قهوه ای

    (ندگان)پدیدآور
    آل بوفتیله, مهدیجدی, سمیرا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    977.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    ماکروجلبک ها در ساختار خود دارای ترکیبات متعددی از جمله پلی ساکاریدها می باشند. آلژینات یکی از پلی ساکاریدهای استخراج شده از ماکروجلبک های قهوه ای بوده که به صورت متداول با استفاده از روش قلیایی استخراج می گردد. علاوه بر این تاکنون روش های دیگری همچون آنزیمی، فراصوت، ماکروویو، آنزیمی-فراصوت، اکستروژن و تخمیر نیز برای استخراج آلژینات استفاده شده است. آلژینات دارای ویژگی های متعددی مانند ویژگی های ضداکسایشی، ضدتوموری، ضدالتهابی، تنظیم سیستم ایمنی، پری بیوتیکی و امولسیون کنندگی می باشد. بر اساس این ویژگی ها، پلی ساکارید آلژینات در صنایع مختلفی همچون صنایع غذایی، محصولات آرایشی-بهداشتی، پزشکی، صنایع رنگ و چاپ، نساجی، کاغذسازی، آبزی پروری، کشاورزی و جوشکاری مورد استفاده قرار گرفته است. مطالعه حاضر مروری بر منابع، فرآیند و روش های استخراج، ساختار، ویژگی های زیست فعالی و عملکردی و همچنین کاربردهای پلی ساکارید آلژینات در صنایع مختلف می باشد.
    کلید واژگان
    ماکروجلبک‌ها
    ترکیبات زیست فعال
    روش‌های استخراج
    آلژینات
    ویژگی‌های زیست فعالی

    شماره نشریه
    1401
    تاریخ نشر
    2022-11-22
    1401-09-01
    ناشر
    پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی)
    سازمان پدید آورنده
    مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندرانزلی، ایران
    مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندرانزلی، ایران

    URI
    https://aasj.areeo.ac.ir/article_128464.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/949955

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب