دوره 4, شماره 7

 

ارسال های اخیر

  • کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری 

    شرایعی, پروین؛ عین افشار, سودابه؛ آذرپژوه, الهام (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)
    کاهش ضایعات (تلفات و دورریز) محصولات کشـاورزی، یکی از شـاخص­های بهره­وری در توسـعه کشـاورزی و تأمین امنیت غذایی اسـت. ضایعات محصولات کشـاورزی تحت تأثیر روش­ها، فناوری و الگوهای تولید، امکانات و ظرفیت زیرساخت­های داخلی، ...

  • صفحات آغازین 

    عمومی, مطالب (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)

  • استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی 

    ملک, سعید؛ حیدری سلطان آبادی, ،محسن؛ مشرف, لاله (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)
    پسماند مایع حاصل از کارخانجات نشاسته‌گیری از سیب‌زمینی، با نیاز بیولوژیکی به اکسیژن بسیار بالا (حدود 11300 میلی‌گرم بر لیتر) و نیاز شیمیایی به اکسیژن برابر با  حدود 12000 میلی­گرم در لیتر، یکی از مخاطرات زیست­محیطی محسوب ...

  • معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه 

    آزادشهرکی, فرزاد؛ جوادی مقدم, جلال (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)
    سالانه مقدار قابل­توجهی از میوه­ها و سبزی­های تولیدی در کشور از بین رفته یا کیفیت آنها به­حدی کاهش می­یابد که قابل مصرف نیستند. یکی از دلایل آن، نبود امکانات حمل و نقل به­موقع محصول و همچنین نبود امکانات مناسب برای نگهداری ...