دوره 4, شماره 7
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)کاهش ضایعات (تلفات و دورریز) محصولات کشـاورزی، یکی از شـاخصهای بهرهوری در توسـعه کشـاورزی و تأمین امنیت غذایی اسـت. ضایعات محصولات کشـاورزی تحت تأثیر روشها، فناوری و الگوهای تولید، امکانات و ظرفیت زیرساختهای داخلی، ...
-
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)پسماند مایع حاصل از کارخانجات نشاستهگیری از سیبزمینی، با نیاز بیولوژیکی به اکسیژن بسیار بالا (حدود 11300 میلیگرم بر لیتر) و نیاز شیمیایی به اکسیژن برابر با حدود 12000 میلیگرم در لیتر، یکی از مخاطرات زیستمحیطی محسوب ...
-
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2023-02-20)سالانه مقدار قابلتوجهی از میوهها و سبزیهای تولیدی در کشور از بین رفته یا کیفیت آنها بهحدی کاهش مییابد که قابل مصرف نیستند. یکی از دلایل آن، نبود امکانات حمل و نقل بهموقع محصول و همچنین نبود امکانات مناسب برای نگهداری ...



