• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله ترویجی انار
    • دوره 3, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله ترویجی انار
    • دوره 3, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده

    (ندگان)پدیدآور
    بصیری, شادی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    913.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    انار به خانواده پونیکاسه تعلق دارد و بومی کشور ایران است. قسمت‌های مختلف میوه انار دارای ترکیبات مهم با ارزش تغذیه‌ای و دارویی فراوان است. انار حاوی خواص ضد‌باکتری، ‌ویروس و قارچ است و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. از دیرباز کاربرد انار در رژیم‌های غذایی و دارویی مردم به صورت سنتی وجود داشته است. فرآوری میوه انار و تولید محصولات جدید از آن بهترین گزینه برای استفاده بیشتر می‌باشد. در بررسی‌های انجام شده، کاربردهای زیاد از فرآوری میوه انار با قابلیت‌های گسترده موجود است. برخی محصولات، به دلیل کیفیت بالای تغذیه‌ای و بازار‌پسندی زیاد، بسیار قابل توجه هستند. در فرآوری صنعتی انار، امکان استفاده از میوه‌های بومی هر منطقه، با وجود داشتن برخی عیوب و نواقص ظاهری و اختلالات میوه‌ای، وجود داشته، بدین ترتیب می‌توان از خواص فوق‌العاده انار در بهبود و سلامتی انسان بهره‌مند شد. میوه انار، یک افزودنی غذایی مجاز برای بهبود ویژگی‌های کیفی و حسی محصولات غذایی فراسودمند است و به عنوان غذای سالم، قابلیت پذیرش خوبی بین مصرف‌کنندگان دارد.
    کلید واژگان
    انار
    ارزش غذایی
    خواص دارویی
    فرآوری

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2022-09-23
    1401-07-01
    ناشر
    مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی
    سازمان پدید آورنده
    بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد

    URI
    https://pej.areeo.ac.ir/article_127683.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/932905

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب