دوره 3, شماره 5

 

ارسال های اخیر

  • راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی 

    مرادی, یزدان (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)
    هرساله بخش عمده­ای از تولیدات آبزیان به ­دلایل مختلف به ضایعات و تلفات تبدیل شده و از سفره مصرف خارج      می­شود. این اتفاق در طول زنجیره ارزش آبزیان از مرحله صید از دریا، برداشت از استخرهای پرورش ماهی، نگهداری روی عرشه ...

  • معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک 

    سعیدی راد, محمد حسین؛ مظلوم زاده, سید میثم؛ ظریف نشاط, سعید (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)
    روش برداشت و خشک کردن از عوامل مؤثر بر کیفیت و میزان ضایعات محصول زرشک است. کشاورزان، محصول زرشک را به سه روش (شاخه­بر، خوشه­چینی و ضربه‌ای) برداشت می‌کنند. محصول برداشت­شده نیز به سه روش(سایه­خشک، آفتاب­خشک و صنعتی) قابل ...

  • راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت 

    گلشن تفتی, ابوالفضل (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)
    از چالش­های عمده تولید و تجارت خرما در کشور می­توان به فناوری­های پس از برداشت، بسته­بندی و نگهداری، فرآوری و جنبه­های ایمنی و بهداشتی این محصول اشاره کرد. شرایط آب و هوایی در طی دوره رشد، رسیدگی و برداشت محصول بر گسترش ...

  • عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی 

    رشمه کریم, کاووس (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)
    شیرین­بیان گیاهی دارویی- صنعتی است. محصولات شیرین­بیان عمدتاً به­صورت عصاره، خمیر کنسانتره یا پودر هستند. عمل­آوری مناسب و کنترل کیفی دقیق مواد اولیه، به تولید محصولی با کیفیت بالا و صادراتی کمک می­کند. تعیین کیفیت ریشه ...

  • صفحات آغازین 

    پدیدآور نامشخص (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)