دوره 3, شماره 5
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)هرساله بخش عمدهای از تولیدات آبزیان به دلایل مختلف به ضایعات و تلفات تبدیل شده و از سفره مصرف خارج میشود. این اتفاق در طول زنجیره ارزش آبزیان از مرحله صید از دریا، برداشت از استخرهای پرورش ماهی، نگهداری روی عرشه ...
-
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)روش برداشت و خشک کردن از عوامل مؤثر بر کیفیت و میزان ضایعات محصول زرشک است. کشاورزان، محصول زرشک را به سه روش (شاخهبر، خوشهچینی و ضربهای) برداشت میکنند. محصول برداشتشده نیز به سه روش(سایهخشک، آفتابخشک و صنعتی) قابل ...
-
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)از چالشهای عمده تولید و تجارت خرما در کشور میتوان به فناوریهای پس از برداشت، بستهبندی و نگهداری، فرآوری و جنبههای ایمنی و بهداشتی این محصول اشاره کرد. شرایط آب و هوایی در طی دوره رشد، رسیدگی و برداشت محصول بر گسترش ...
-
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-05-22)شیرینبیان گیاهی دارویی- صنعتی است. محصولات شیرینبیان عمدتاً بهصورت عصاره، خمیر کنسانتره یا پودر هستند. عملآوری مناسب و کنترل کیفی دقیق مواد اولیه، به تولید محصولی با کیفیت بالا و صادراتی کمک میکند. تعیین کیفیت ریشه ...



