دوره 20, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)امنیت مواد غذایی که به طور مستقیم با سلامت افراد جامعه در ارتباط است همواره مورد توجه تمامی کشورها بوده است. با توجه به اینکه تخممرغ در بسیاری از صنایع غذایی مصرف می شود و در برنامه غذایی روزانه بسیاری از مردم نیز قرار ...
-
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)در تحقیق حاضر، تأثیر توان مایکروویو و ضخامت نمونهها بر ضریبهای انتقال جرم ورقههای سیبزمینی بررسی شدهاست. دادههای تجربی از خشک کردن ورقههای سیبزمینی با ضخامتهای 3.5، 5، 7 و 9 میلیمتر با چهار سطح توان مایکروویو ...
-
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)تعیین مناسبترین زمان برداشت محصولات کشاورزی و کاربرد شرایط بهینه خشککردن اهمیت خاصی دارد. دانه ذرت 5/5 درصد روغن دارد که حدود 85 درصد آن در جوانهاش موجود است. با توجه به کشت وسیع این محصول، لازم است گامی اساسی در جهت ...
-
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)گیاه جغجغه با نام علمی Prosopis farcta از تیرۀ فرعی گل ابریشم است که بهدلیل اثرهای سلامتیبخش این گیاه و کاربرد آن در پیشگیری از بیماریهای مزمن میتوان از آن بهعنوان افزودنیطبیعی و ایمن در موادغذایی استفاده کرد. ...
-
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)تولید جو مقام چهارم را در جهان دارد. مصرف جو با توجه بهخواص مفید و مغذی آن، در اکثر کشورهای دنیا رو به افزایش است. در راستای جایگزینی روشهای نوین و کمخطر برای افزایش عمرانباری غلات (بهجای استفاده از سموم شیمیایی)، در ...
-
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)در این پژوهش، صمغ دانه مرو بر اساس روش خشک (مبتنی بر اصطکاک) استخراج شد و شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ و در قالب طرح باکس بهنکن بهینهیابی گردید. روش استخراج خشک با هدف دستیابی به روشی اقتصادی، سریع، دوستدار ...
-
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)با توجه به اهمیت اقتصادی حفظ ویژگیهای مطلوب چغندرقند در سیلو، بهکارگیری راهکارهای مناسب به منظور افزایش مدت زمان نگهداری این محصول پس از برداشت ضروری به نظر میرسد. پژوهش حاضر در دو مرحله مجزا به بررسی راهکارهای عملیاتی ...
-
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)گل محمدی یکی از مهمترین گیاهان معطر است که برای تولید اسانس و گلاب کشت میشود. زمان نگهداری گل تا مرحلة تقطیر متغیر و تأثیر آن بر کمیت و کیفیت اسانس گل متفاوت است. برای آگاهی از تغییرات در زمان نگهداری، مقدار اسانس و مواد ...
-
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)امروزه هدف از فناوری مواد غذایی، تولید غذاهای آماده با کیفیت بالاتر و ارزش تغذیهای بیشتر است. برای رسیدن به این هدف، تولید محصولات فراسودمند، بهخصوص میانوعدههای تهیه شده از آرد گندم، جایگاه خاصی دارد. هدف از تحقیق حاضر، ...
-
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)هدف این پژوهش، بررسی اثر امواج فراصوت (اولتراسوند) در فرایند تصفیه روغن کلزا و کاهش دما و زمان مورد استفاده در مقایسه با روش متداول است. در این تحقیق برای صمغگیری، خنثیسازی و رنگبری روغن از حمام فراصوت استفاده شد. برای ...
-
صفحات آغازین
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)
-
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2021-08-23)ماست از فرآوردههای تخمیری پرمصرف شیر است که به دلیل ارزش تغذیهای بالا تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد. شیر الاغ سرشار از ویژگیهای تغذیهای و درمانی بالاست که در غنیسازی فرآوردههای غذایی مختلف به کار گرفته میشود. هدف از ...



