افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار
(ندگان)پدیدآور
گودرزی, مصطفینوع مدرک
Textترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
پایداری تولید محصول در کشاورزی یک هدف بسیار مهم برای بسیاری از کشاورزان و سیاستگزاران بخش کشاورزی میباشد. در این بین عامل آب مهمترین فاکتور برای پایداری تولید محصولات کشاورزی و باغی بخصوص در مناطق خشک و نیمهخشک میباشد. لذا، افزایش بهرهوری مصرف آب در باغات انار، موضوع مهم و اساسی برای پایداری تولید این محصول است. در این مقاله روشهای مختلف موجود برای بهبود بهرهوری مصرف آب در باغات انار به منظور افزایش کیفیت و پایداری تولید این محصول، ارائه گردیده است. به طور کلی بر اساس نتایج بدست آمده راهکارهای مختلف از قبیل افزایش استفاده از آب سبز (رطوبت موجود در خاک ناشی از ریزشهای جوی)، کاربرد گیاهان پوششی و مدیریت کف باغ، استفاده از انواع مالچ، کاربرد مواد افزایش دهنده قدرت نگهداری رطوبت در خاک، استفاده از سایبان، مدیریت صحیح آبیاری و انتخاب ارقام مناسب مهمترین اقدامات موثر بر افزایش بهرهوری مصرف آب در باغات انار محسوب میگردد.
کلید واژگان
انارآبیاری
بهرهوری آب
کم آبیاری
راندمان
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2021-10-231400-08-01




