مرور دوره 6, شماره 2 بر اساس موضوع "باکتریهای بهبود دهنده رشد گیاه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)بادام در زمره درختان باغی حـساس به شوری قرار میگیـرد. تاثیر چهار نوع خاک شور با شوریهای مختلف (2، 4، 8 و 16 dS m-1) به همراه تلقیح دو جدایه باکتری و شاهد استریل شده از سه گروه باکتری شورپسند، قلیاپسند و شورو قلیاپسند ...



