مرور دوره 6, شماره 2 بر اساس موضوع "آنزیمهای آنتیاکسیدانی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)سیب با نام علمی (.Malus domestica Borkh) از خانواده Rosaceae و یکی از میوه های با ارزش در دنیا میباشد. در کشور ایران نیز استان آذربایجانغربی یکی از قطبهای مهم تولید میوه سیب میباشد. درجه بلوغ و رسیدگی میوه در زمان ...



