دوره 8, شماره 4

 

ارسال های اخیر

  • بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین 

    شرایعی, پروین؛ آذرپژوه, الهام؛ زمردی, شهین؛ عین افشار, سودابه (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-07-23)
    پژوهش حاضر با هدف‌ استفادة بهینه از پوسته میگو به عنوان پسماند کشاورزی در محل‌های فرآوری میگو و منبع غنی از آستاگزانتین اجرا شد. بدین منظور ابتدا عصاره پو سته میگو با ‌کمک فرآیند فراصوت استخراج شد. سپس با استفاده از ...

  • ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام 

    محمدرزداری, آیت؛ رستمی, سجاد؛ ایزدی, زهرا؛ قاسمی ورنامخواستی, مهدی؛ انصافی, علی اصغر؛ بنیادیان, مجتبی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-07-23)
    استفاده مفرط از داروهای دامپزشکی از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها منجر به باقی‌ماندن آنها در فرآورده‌های دامی مثل گوشت، شیر و تخم‌مرغ می‌گردد. بنابراین شناسایی سریع، دقیق و اقتصادی آنتی‌بیوتیک‌ها به منظور پایش امنیت غذایی ضروری به ...

  • بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه 

    شهرام پور, دینا؛ خمیری, مرتضی؛ کشیری, محبوبه؛ رضوی, سید محمد علی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-07-23)
    زمان ماندگاری کوتاه و سرعت فساد بالای برخی از میوه‌ها مانند توت ‌فرنگی سالانه خسارت‌های اقتصادی بسیاری را به کشورها تحمیل می‌کند. بنابراین به کارگیری روش‌های جدید از جمله پوشش‌های خوراکی می‌تواند در رفع این مشکل موثر واقع ...

  • بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک 

    کیوانی, فریده؛ نادری بلداجی, مجتبی؛ قاسمی ورنامخواستی, مهدی؛ ایزدی, زهرا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-07-23)
    یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده اغلب مواد غذایی قندها می‌باشند، که تشخیص انواع آن در مواد غذایی از اهمیت بالایی برخودار است. در این مطالعه، یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای با استفاده از یک دستگاه مولد تابع و ...

  • بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی 

    مظاهری اسدی, مهناز؛ مصلایی, آبرادات (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-07-23)
    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر غلظت های مختلف نمک (4، 8، 10 درصد) و اسید لاکتیک ( صفر و 5/0 درصد) در طول تیمار قلیایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی (pH، ترکیبات فنلی کل، قندهای احیاء کننده و پروفایل اسیدهای چرب) زیتون رقم زرد ...

  • بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه 

    سخاوتی زاده, سید سعید؛ عابدی, محسن؛ همتی, فاطمه؛ گودرزی نژاد, ریحانه؛ میرزایی, نجمه؛ افراء, نجمه (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-07-23)
    هدف از این پژوهش عمل ریزدرون‌پوشانی باکتری لاکتوباسیلوس روتری با استفاده از فن اکستروژن دولایه توسط سدیم آلژینات و صمغ دانه بنه (پسته وحشی) بود. صمغ دانه بنه در غلظت‌های (2/0، 4/0، 6/0 و 8/0) درصد در ریزدرون‌پوشانی به کار ...