دوره 9, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال 

    صفی یاری, حسن؛ نصیری, سید مهدی؛ ناصری, محمود؛ موسوی نسب, مرضیه؛ جعفری, عبدالعباس (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-10-23)
    در این پژوهش توانایی سامانه تلفیقی غیرمخرب امواج فراصوت، سنجش مقاومت الکتریکی و رنگ سنجی برای تعیین کیفیت فیله ماهی‌ قزل‌آلا طی مدت نگهداری (12 روز) با تعیین ویژگی‌های بافتی (سختی، شکنندگی، چسبناکی، قابلیت ارتجاعی، صمغی ...

  • اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم 

    ایزدی, زینب؛ مظاهری طهرانی, مصطفی؛ شهیدی, فخری (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-10-23)
    سبوس گندم منبعی غنی از فیبر رژیمی است و به این دلیل، به کارگیری آن در صنعت غذا افزایش یافته‌است. میزان اسید فیتیک و فیبر رژیمی نامحلول آن بالا است و می‌تواند به طور معنی‌داری کیفیت تغذیه‌ای و تکنولوژیکی فراورده‌های غذایی ...

  • تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای 

    فرتاش نعیمی, احسان؛ خوش تقاضا, محمد هادی؛ عباسی, سلیمان (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-10-23)
    این پژوهش با هدف یافتن بهترین دز پرتودهی و بسته‌بندی برای افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای انجام شد. برای این منظور، ابتدا نمونه‌ها در دو نوع بسته‌بندی پلی اتیلن و نانو کامپوزیت قرار گرفتند. سپس تحت دزهای kGy 0 ...

  • استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز 

    بهروزه, حسین؛ نیکزاد, مریم؛ قریشی, علی اصغر؛ کاکوئی, نازیلا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-10-23)
    این تحقیق با هدف استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روشی نوین و بررسی اثر ضدخوردگی آن انجام شد. در این راستا استخراج پکتین با امواج فراصوت، تحت شرایط مختلف نوع حلال‌ (هیدروکلریک، اگزالیک و سیتریک اسید)، دمای استخراج (˚C ...

  • اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه 

    برنجی اردستانی, سمیرا؛ احمدی روشن, مرضیه (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-10-23)
    سبزیجات تازه نقش مهمی در سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها دارند و ناقلی مناسب برای انتقال باکتری‌ها، انگل‌ها و ویروس‌های بیماری‌زا به انسان هستند. کاربرد گندزداها مانند کلر، با مخاطرات خاص خود، از راه‌های پاکسازی سبزیجات ...

  • مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق 

    آقازاده, نلما؛ اسمعیلی, محسن؛ تحسین یلماز, مصطفی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-10-23)
    برای پیش‌بینی کریستالیزاسیون و لایه‌گذاری شربت ساکاروز روی هسته مرکزی (فندق) طی فرایند پَنینگ سخت نرخ رشد دراژه ارزیابی شد. سه محلول قندی با غلظت‌های 80، 85 و 87 (%w/w) تهیه گردید. محلول‌های ساکاروز در دمای °C 100 وارد دیگ ...