دوره 13, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارائه مدل ترکیبی انعطافی ـ امکانی فازی با تاپسیس فازی برای مسائل برنامهریزی ریاضی سرمایهگذاری مالی
(دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2021-12-22)هدف: عدم قطعیت در دنیای واقعی، موضوعی اجتنابناپذیر است. یکی از رویکردهای بهکارگرفتهشده برای مدلکردن این عدم اطمینان، منطق فازی است، از این رو، در برنامهریزی ریاضی، حوزه جدیدی به نام برنامهریزی ریاضی فازی شکل گرفته ...
-
بررسی رابطه قابلیت شبکهسازی پارکهای علموفناوری بر نوآوری و عملکرد کسبوکار شرکتهای عضو
(دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2021-12-22)هدف: امروزه ماهیت شرکتهای دانشبنیان بر پایه خلاقیت و نوآوری است و این شرکتها برای رشد اقتصادی بر پایه دانش و فناوری در کانون توجه قرار دارند، از این رو، عوامل مؤثر بر عملکرد بهتر و نوآوری این شرکتها بسیار حائز اهمیت ...
-
شاخص بهرهوری مالمکوئیست هزینهای مبتنی بر تابع هزینه قطعهای خطی در تحلیل پوششی دادهها
(دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2021-12-22)هدف: یکی از عوامل مؤثر در محاسبه شاخص بهرهوری مالمکوئیست (MPI)، محاسبه تغییرات کارایی هزینه است. در مواقعی، بهویژه هنگامیکه موضوع صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف مدنظر است، قیمتها معمولاً بهصورت پلکانی در نظر گرفته ...
-
نظام ارزیابی عملکرد پایدار مبتنی بر مدل اسکور (مورد مطالعه: شرکت سیمان سپاهان)
(دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2021-12-22)هدف: این پژوهش دو هدف اصلی را دنبال میکند: ۱. طراحی نظام یکپارچه ارزیابی عملکرد پایدار با تأکید بر فرایندهای محوری زنجیره تأمین سیمان؛ 2. شناسایی جایگاه و نقش معیارهای این نظام در تعامل با یکدیگر. روش: تحقق هدفهای ...
-
زمانبندی اتاقهای عمل با در نظر گرفتن تسهیلات سیار و تخصص پزشکان
(دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2021-12-22)هدف: یکی از عناصر مهم بخش سلامت، بیمارستانها هستند و اتاقهای عمل از مهمترین و پرهزینهترین بخشهای آن بهشمار میآیند. امروزه تسهیلات سیار، به کاهش بار کاری بیمارستانها کمک شایانی میکند، بنابراین استقرار تسهیلات سیار ...
-
پیشبینی تقاضا در سیستمهای رزرواسیون دانشگاهی با هدف کاهش ضایعات مواد غذایی بهکمک شبکههای عصبی با تابع خطای موزون
(دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2021-12-22)هدف: یکی از دغدغههای مهم در رزرواسیون غذای دانشگاهی، مراجعهنکردن بسیاری از دانشجویان است که با توجه به دریافت یارانه دولتی و قیمت ارزان غذا، انبوهی از مواد غذایی هدر رفته و به ضایعات تبدیل میشود. هدف اصلی این پژوهش، ...



