دوره 10, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2021-08-23)در این پژوهش، اسانس پوست پرتقال دزفولی با کمک روش تقطیر با آب استحصال گردید و نتایج کروماتوگرافی گاز-طیفسنج جرمی نشان داد که اسانس بهطورکلی از لیمونن (87/86 درصد) تشکیل شده است. محتوای فنول و فلاونوئید اسانس بهترتیب ...
-
استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن بهمنظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2021-08-23)گوشت میگو از نقطهنظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دامهای کشتاری و ماهی دارای میزان پروتئین بیشتری است و به سبب فسادپذیری بالا، مدت ماندگاری کمی دارد. ازاینرو، برای حفظ کیفیت محصول در مدت طولانی میتوان از عصارههای ...
-
بررسی تغییرات آلکیل پیرازینها، رنگ و ویژگیهای حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2021-08-23)کاکائو یک محصول مهم در جهان بوده و مادۀ اولیۀ اصلی برای تولید پودر کاکائو و شکلات است. ارزش و کیفیت آن با ترکیبات عطروطعم منحصربهفرد و پیچیدۀ آن ارتباط دارد. مهمترین این ترکیبات پیرازینها هستند که بهعنوان اجزای کلیدی ...
-
مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2021-08-23)در این تحقیق، مدلسازی سینتیک شار و مقاومت هیدرولیکی کل دیافیلتراسیون شیرشتر در شرایط مختلف pH (6/3 ،5/8 و 6/8) و غلظت نمک (0، 75 و 150 میلیمولار) با استفاده از 6 مدل سینتیکی انجام شد و درنهایت مدل سینتیک هموگرافیک برای ...
-
بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2021-08-23)در این مطالعه بهمنظور ریزپوشانی کافئین بهعنوان مدل ماده طعمی از کلوئیدوزوم هیدروژل با پوستۀ میکروذرات کربنات کلسیم استفاده شد. وقتی ذرات کربنات کلسیم در روغن آفتابگردان پراکنده و سپس امولسیون آب در روغن تولید شد، با ...
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنیشده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانیشده با خشککن پاششی و انجمادی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2021-08-23)در این پژوهش عصارۀ جوانۀ گندم در غلظتهای (2/5، 10 و 20 درصد) و پودر حاصل از عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانیشده با روش خشککن پاششی و انجمادی در سه غلظت (0/2، 0/4 و 0/6 درصد) به پنیر سفید فراپالایش افزوده شد و ویژگیهای ...