• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Advanced Biological and Biomedical Research
    • Volume 7, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Advanced Biological and Biomedical Research
    • Volume 7, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Effects of using radiation processing in nutrition science and their restriction: a review

    (ندگان)پدیدآور
    Zarei, Mohsen
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    120.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Isotopic and nuclear techniques play an important role in food and agriculture, health and industry. In the agricultural sciences and food technology sectors, recent research has elucidated the new potential application of radiation for microbial decontamination, food preservation, improve the nutritional quality of  foods  and effectively utilise its potential as human food or animal feed. The information presented will help researchers to identify techniques of relevance to them. Simplification of some of these techniques must be addressed so that they can be used more widely, especially in developing countries. This review suggest that a key challenge for the future is to use these techniques for improving efficiency of livestock production and decreasing environmental pollution.
    کلید واژگان
    Isotopic
    Radiation processing
    Nuclear techniques
    Nutrition science

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2019-01-01
    1397-10-11
    ناشر
    Sami Publishing Company
    سازمان پدید آورنده
    M.sc.Student of Animal Sciences, Faculty of Agriculture Razi University, Kermanshah, Iran

    شاپا
    2383-2762
    2322-4827
    URI
    https://dx.doi.org/10.26655/ijabbr.2019.1.3
    http://www.ijabbr.com/article_33662.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/86463

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب