نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشمسایی مهرجان, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorحسینی شکرابی, سید پژمانfa_IR
dc.contributor.authorمحجوب زردست, محمد مهدیfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, نگارfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:55:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:55:08Z
dc.date.available1399-07-08T16:55:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:55:08Z
dc.date.issued2020-04-20en_US
dc.date.issued1399-02-01fa_IR
dc.date.submitted2020-02-04en_US
dc.date.submitted1398-11-15fa_IR
dc.identifier.citationشمسایی مهرجان, مهدی, حسینی شکرابی, سید پژمان, محجوب زردست, محمد مهدی, محمدی, نگار. (1399). تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص‌های رشد، میزان بقاء، فراسنجه‌های خونی و برخی از پاسخ‌های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران, 29(1), 131-140. doi: 10.22092/isfj.2020.120988fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2020.120988
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_120988.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8643
dc.description.abstractبه منظور بررسی تأثیر خوراکی پودر فلفل قرمز تند بر برخی پارامترهای رشد، بقاء فراسنجه‌های خونی و پاسخ‌های سیستم ایمنی ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان، تعداد 240 عدد بچه ماهی (میانگین وزن 33/0±69/15 گرم) در 12 مخزن (هر مخزن 20 عدد ماهی) بصورت تصادفی تقسیم شد و به مدت 45 روز با مقادیر 0، 1، 3 و 5 درصد پودر فلفل قرمز تند (<em>Capsicum annuum</em>) در غذا (هر کدام با 3 تکرار) مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج شاخص‌های رشد نشان داد؛ بالاترین مقدار افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در تیمار 5 درصد نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد (05/0>P). کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بصورت همزمان در تیمارهای تغذیه شده با 3 و 5 درصد فلفل قرمز مشاهده شد. همچنین شاخص وضعیت بین تیمارها اختلاف معنی­داری نشان نداد (05/0<P). بیشترین میزان بقا مربوط به تیمارهای 3 و 5 درصد فلفل بود و این شاخص در تیمار 1 و شاهد اختلاف معنی‌داری نداشت (05/0<P). بیشترین تعداد گلبول‌های قرمز در تیمار 3 و 5 درصد مشاهده شد (05/0>P). بیشترین درصد هماتوکریت در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد (05/0>P). بیشترین تعداد گلبول‌های سفید در تیمارهای تغذیه شده با فلفل قرمز در مقایسه با شاهد مشاهده شد. بیشترین درصد لنفوسیت‌ها در تیمار 5 درصد مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم، C3 و IgM در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی­دار بود (05/0>P). همچنین میزان C4 در تیمارهای تغذیه شده با فلفل نسبت به تیمار شاهد افزایش معنی‌داری داشت (05/0>P). بطورکلی، مکمل‌سازی جیره غذایی تجاری ماهی قزل آلا با 5 درصد پودر فلفل قرمز تند سبب بهبود عملکرد رشد، بهره‌وری تغذیه و سیستم ایمنی بچه ماهیان قزل آلا گردید.fa_IR
dc.format.extent773
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2020.120988
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectفلفل قرمزfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectشاخص‌های خونیfa_IR
dc.subjectمحرک ایمنیfa_IR
dc.titleتأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص‌های رشد، میزان بقاء، فراسنجه‌های خونی و برخی از پاسخ‌های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue1
dc.citation.spage131
dc.citation.epage140


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد