نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعادلی, افشینfa_IR
dc.contributor.authorمیرباقری, وثیقه الساداتfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:54:49Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:54:50Z
dc.date.available1399-07-08T16:54:49Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:54:50Z
dc.date.issued2019-01-21en_US
dc.date.issued1397-11-01fa_IR
dc.date.submitted2019-02-05en_US
dc.date.submitted1397-11-16fa_IR
dc.identifier.citationعادلی, افشین, میرباقری, وثیقه السادات. (1397). سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان. مجله علمی شیلات ایران, 27(6), 79-91. doi: 10.22092/isfj.2019.118325fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.118325
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_118325.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8530
dc.description.abstractبا توجه به تاثیر افزایش مصرف سرانه آبزیان بر سلامت جامعه، آگاهی از فواید آبزیان و ارزش تغذیه­ای آنها برای پیشگیری و درمان برخی از بیماری­ها بسیار اهمیت دارد. بررسی آگاهی دانشجویان شیلات از فواید و ارزش غذایی آبزیان، خواهد توانست سطح آگاهی و آموزه­های آنان را جهت ترویج مصرف آبزیان در خانوار و جامعه شغلی آتی آنان بسنجد.<br /> در سال 1396 با استفاده از پرسشنامه، اطلاعات دانشجویان دو دانشگاه در خصوص محتوای چربی و پروتئین، ویتامین­ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، دلایل مصرف ماهی و اثرات درمانی مصرف آبزیان از دیدگاه آنان جمع­آوری شد. پس از تجزیه و تحلیل آماری به روش کای­دو و فریدمن، با امتیازدهی به پاسخ­های صحیح، نتایج نشان داد مصرف سرانه خانوار دانشجویان 3/23 کیلوگرم بوده است و 4/64 درصد دانشجویان پس از قبولی در رشته خود نتوانسته‌اند بر مصرف ماهی خانوارهای خود تأثیر بگذارند. ازنظر آنان ید غنی­ترین عنصر موجود در آبزیان است که برای پیشگیری از گواتر مناسب است و به­ ترتیب از دیدگاه آنان مصرف آبزیان در پیشگیری از بیماری­های قلبی- عروقی، آلزایمر و سرطان مؤثر می­باشد. با میانگین امتیاز 53/7 و امتیاز حداکثر 18 به میزان 4/16 درصد نمونه از فواید آبزیان آگاهی داشتند. بنابراین تحقیق، لزوم توجه به آموزش جدی­تر و توجه بیشتر به فواید و ارزش غذایی آبزیان در سرفصل دروس رشته شیلات را آشکار می­سازد تا آنان مروجین بهتری برای مصرف ماهی بین مردم و خانواده­های خود باشند.fa_IR
dc.format.extent706
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.118325
dc.subjectآگاهیfa_IR
dc.subjectمصرف آبزیانfa_IR
dc.subjectفواید آبزیانfa_IR
dc.subjectآموزش شیلاتfa_IR
dc.subjectشیلاتfa_IR
dc.titleسنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue6
dc.citation.spage79
dc.citation.epage91


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد