درصد غذادهی بهینه در دوره ی نرسری ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus)
(ندگان)پدیدآور
طرفی موزان زاده, منصورپقه, اسمعیلذبایح نجف آبادی, مجتبیغفله مرمضی, جاسمحسینی, سید جوادمهرجویان, شاهپوراصولی, رحیمسقاوی, حمیدمنعم, جوادنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
بهینه سازی استراتژی تغذیه نه تنها منجر به افزایش رشد ماهی و کارایی جیره غذایی میگردد، بلکه سبب کاهش اختلاف اندازه در جمعیت ماهیان، هزینههای تولید و مواد آلاینده نیتروژنی نظیر آمونیاک، نیترات و نیتریت نیز خواهد شد (Schnaittacher et al., 2005).
ماهی شانک زردباله با نام علمی A. latus از خانوادهی شانک ماهیان Sparidae یکی از گونههای مهم نامزد در جهت توسعه صنعت پرورش ماهیان دریایی در قفس می باشد. از دو دههی پیش زیفن تکثیر این گونهی با ارزش در ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی (ره) به دست آماده است اما تا کنون تحقیقی در زمینهی درصد غذادهی این گونه در مرحله نرسری صورت نگرفته است. لذا هدف مطالعه حاضر تعیین سطح مناسب تغذیه این گونه را در مرحله نرسری و همچنین مقایسه کارایی غذای فرموله با غذای تر در مرحله نرسری میباشد.
کلید واژگان
نرخ غذادهیمرحله نرسری
غذای تر
غذای خشک
Acanthopagrus latus
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2018-10-231397-08-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998




