• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering (IJCCE)
    • Volume 25, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering (IJCCE)
    • Volume 25, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Optimization of Fermentation Time for Iranian Black Tea Production

    (ندگان)پدیدآور
    Hafezi, MasoudNasernejad, BahramVahabzadeh, Farzaneh
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    169.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The optimum fermentation times of black tea manufactured by two systems of Orthodox and CTC (cut, tear & curl) were investigated by measuring the quality parameters of black tea, like: theaflavin, thearubigin, highly  polymerized substances and total liquid colour during the fermentation stage. Optimum fermentation times from the beginning of fermentation were determined to be 60 min and 150 min for the fine and coarse tea of orthodox manufacturing, respectively. The optimum fermentation time of CTC tea process was 30 min. Most theaflavin content of Orthodox and CTC processes were 0.63 and 0.82 percent of the total dried solids of infusions, respectively. Total color of CTC manufacturing was 16% higher than Orthodox process.  
    کلید واژگان
    Iranian black tea
    Orthodox
    CTC
    Theaflavin
    Thearubigin
    Optimum time
    Fermentation
    Biotechnology
    Food Science & Technology

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2006-03-01
    1384-12-10
    ناشر
    Iranian Institute of Research and Development in Chemical Industries (IRDCI)-ACECR
    سازمان پدید آورنده
    Department of Chemical Engineering, Amirkabir University of Technology, P. O. Box 15875-4413, Tehran, I. R. IRAN
    Department of Chemical Engineering, Amirkabir University of Technology, P. O. Box 15875-4413, Tehran, I. R. IRAN
    Department of Chemical Engineering, Amirkabir University of Technology, P. O. Box 15875-4413, Tehran, I. R. IRAN

    شاپا
    1021-9986
    URI
    http://www.ijcce.ac.ir/article_8097.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/84209

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب