جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 39
کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی
(2019-08-23)
به منظور کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه با روش پوششدار کردن و قابلیت استفاده از آن در جیره نشخوارکنندگان، دو آزمایش برون تنی و یک آزمایش دورن تنی انجام شد. در آزمایش اول برای بررسی نرخ آزاد شدن نیتروژن از اوره پوشش دار ...
تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجهفرنگی فرآوریشده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسههای نایلونی و تولید گاز
(2018-10-23)
ترکیبات شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز به روش آزمایشگاهی سیلاژ بوته گوجهفرنگی فرآوریشده با تفاله خشک چغندرقند با استفاده از سه رأس گاو نر بالغ هلشتاین دارای فیستولای شکمبهای دائمی تعیین شد. نمونههای آزمایشی ...
تأثیر استفاده از کشتهای زنده باکتریایی بر قابلیت هضم و پارامترهای تخمیری شکمبهای در شرایط آزمایشگاهی
(2018-12-22)
به منظور بررسی اثر کشتهای زنده باکتریایی بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبهای و غلظت اسیدهای چرب فرار سه سری آزمایش در شرایط آزمایشگاهی طراحی شد. سویههای خالص باکتریایی شامل پروپیونی ...
اثر سن از شیرگیری بره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی میش و بره بلوچی
(2019-01-21)
این آزمایش به منظور تعیین بهترین سن از شیرگیری بره برای افزایش بازده تولیدی و اقتصادی می شها و بره های بلوچی انجام شد. تعداد 30 راس47 کیلوگرم و 30 راس بره آنها ( 15 راس نر و 15 راس ماده ) با میانگین وزن ± 0/ میش بلوچی تک ...
تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه
(2010-05-22)
به منظور تعیین ترکیب شیمیایی و مقایسه کیفی فرآورده فرعی حاصل از پوست گیری پسته و تأثیر تانن پوسته پسته بر قابلیت هضم و تولید گاز آن،
چهار آزمایش انجام شد. در آزمایش اول ترکیب مواد مغذی، ترکیبات فنولی و تانن فرآورده فرعی ...
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانولهای نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریتههای مختلف ذرتهای تجاری-وارداتی
(2021-04-21)
در این مطالعه ذرت ایرانی واریته سینگل کراس 702 با ذرتهای تجاری-وارداتی شامل روس، اکراین و برزیل از نظر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، خصوصیات تجزیهپذیری شکمبهای، رودهای و کل دستگاه گوارش، میزان ...
اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در برههای پرواری
(2019-05-22)
این مطالعه بهمنظور مقایسه تأثیر استفاده از عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی و ترکیب چربی بطنی برههای پرواری با استفاده از 12 بره لری- بختیاری در دو گروه: دریافتکننده جیره بدون عصاره برگ بلوط (شاهد) و گروه ...
عملکرد و پاسخ به تنش انتقال برههای ماده بلوچی تغذیه شده با سطوح مازاد بر نیاز مکملهای آلی کروم و سلنیوم
(2018-08-23)
به منظور بررسی اثرات تغذیه مکملهای آلی سلنیوم و کروم بر عملکرد و پاسخ بره به شرایط تنش انتقال، تعداد 24 راس بره ماده بلوچی در سن چهار ماهگی با میانگین وزن اولیه4/0 ± 2/24 کیلوگرم در قالب یک طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار با ...
نقش مکمل روی (Zn) بر عملکرد برههای پرواری: فراتحلیل
(2018-12-22)
هدف از انجام این فراتحلیل بررسی و مقایسه اثر مکملهای آلی و غیرآلی روی بر عملکرد برههای پرواری بود. بر اساس جستجوی انجام شده از هفت مطالعه وارد شده در این فراتحلیل، 14 مقایسه برای میانگین افزایش وزن روزانه، 12 مقایسه برای ...
اثر منبع پروتئین جیره بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای خون موشهای صحرایی نر و ماده نژاد ویستار
(2011-11-22)
این پژوهش به منظور بررسی اثرات تغذیه پروتئین سویا و متیونین بصورت اسید آمینه مکمل بر تغییرات فراسنجههای سرمی موشهای صحرایی نر و ماده نژاد ویستار انجام شد. بدین منظور تعداد 32 سر موش صحرایی نر و ماده (16 نر و 16 ماده) با ...