جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 14
تأثیر استفاده از جاذبهای معدنی و آلی بر عملکرد و وزن اندامهای داخلی جوجههای گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی
(2015-03-21)
این تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی با نه تیمار آزمایشی و چهار تکرار و با در نظر گرفتن دوازده قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی جمعاً بر روی 432 قطعه جوجه گوشتی سویه راس- 308 انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل جیره عاری از ...
تأثیر مکملهای ضد میکروبی بر عملکرد، مرفولوژی روده و بیان ژنهایPepT1 ، PepT2 و LEAP2 در دستگاه گوارش جوجههای گوشتی
(2020-12-21)
این مطالعه به منظور تعیین اثر استفاده از مکملهای ضد میکروبی بر بیان حاملهای پپتیدی در زمان اعمال چالش میکروبی، بررسی عملکرد تیمارهای آزمایشی و بررسی مؤلفههای بافتشناسی در دستگاه گوارش بر روی ۴۰۰ قطعه جوجه گوشتی نژاد ...
تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه
(2013-07-23)
به منظور بررسی اثر افزودن سه سطح اسید آلی (صفر، 15/0 و 3/0 درصد) و سه سطح صفرای گاوی خشک شده (صفر، 25/0 و 50/0 درصد) بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه خروسهای گوشتی با 5 ...
اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم در جوجههای گوشتی
(2018-01-21)
در این آزمایش اثر افزودن سطوح مختلف اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia)) به جیره بر عملکرد، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی مطالعه گردید. برنامه تغذیه شامل جیره آغازین از 1 تا 10 روزگی، ...
اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی
(2015-03-21)
آزمایشی به منظور بررسی اثر پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجههای گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی به ترتیب فاکتوریل3×2 انجام شد. 300 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه ...
بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجههایگوشتی
(2016-07-22)
این مطالعه جهت بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی سویه راس 308، در قالب طرح کاملاً تصادفی با 10 تیمار، 5 تکرار و 12 قطعه در هر تکرار، در سن 1 تا 45 ...
اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیتهای سرم خون و فعالیت آنزیمی در جوجههای گوشتی
(2018-03-21)
این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی در مقایسه با آنتیبیوتیک اکسی تتراسایکلین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیتهای خون و آنزیمهای سرم خون جوجههای گوشتی سویه رأس 308 انجام گرفت. آزمایش در ...
مقایسه اثرات پودر زرشک با سینبیوتیک و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
(2017-10-23)
این آزمایش به منظور مقایسه اثرات افزودن زرشک، سینبیوتیک و آنتیبیوتیک به جیره بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی انجام شد. 200 قطعه جوجه خروس یکروزه (راس 308) در یک طرح بلوک کامل تصادفی، به پنج تیمار و پنج تکرار به ...
اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی
(2011-05-22)
هدف از این آزمایش تعیین اثرات افزودن آنزیم گریندآزیم (صفر یا 4/0 گرم بر کیلوگرم جیره) و بوتیرات سدیم (صفر یا 2 گرم بر کیلوگرم جیره) در جیرههای بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجههای ...
اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی
(2022-01-21)
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی، از تعداد 600 قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه (سویه راس 308) در شرایط دمایی فصل تابستان استفاده ...