جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 35
ارزش افزوده (ماتریکس) مکمل لیزوفسفولیپید بر انرژی قابل متابولیسم انواع چربی و مواد مغذی قابل هضم جیره ذرت - کنجاله سویا در جوجههای گوشتی
(2020-12-21)
به منظور برآورد ارزش افزوده ناشی از افزودن مکمل لیزوفسفولیپید بر قابلیت هضم مواد مغذی و انرژی قابلمتابولیسم چربیها آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت فاکتوریل 4 × 3 × 2 شامل، دو سطح مکمل لیزوفسفولیپید (0 و 250 گرم ...
استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی
(2013-11-22)
یک آزمایش فاکتوریل 2×5 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تکرار 10 قطعه ای، جهت بررسی اثر جایگزینی ذرت با سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد، پارامترهای دستگاه گوارش، ویسکوزیته و مورفولوژی روده جوجه ...
تأثیر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوختوساز، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خام جو بدون پوشینه در جوجههای گوشتی
(2019-01-21)
این مطالعه به منظور بررسی اثر مکمل آنزیمی "سلولاز-بتاگلوکاناز-زایلاناز" بر میزان انرژی قابل سوختوساز ظاهری تصحیحشده برای ازت (AMEn)، قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام (CPD) و قابلیت هضم ماده خشک (DMD) دو واریته جو بدون پوشینه ...
تأثیر سطوح و منابع متیونین و جایگزینی آن با بتائین بر عملکرد و صفات لاشه جوجههای گوشتی در دو شرایط دمایی متداول و تنش گرمایی
(2019-01-21)
هدف از این آزمایش بررسی تأثیر سطوح و منابع متیونین و جایگزینی آن با بتائین بر عملکرد و صفات لاشه جوجههای گوشتی در دو شرایط دمایی متداول و تنشگرمایی از سن 1 تا 42 روزگی بود. 1200 قطعه جوجهگوشتی راس 308 در قالب طرح کاملاً ...
اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل متابولیسم ذرت، گندم و تریتیکاله با استفاده از روش های جمع آوری کل مدفوع و نشانگر در جوجه های گوشتی
(2011-01-21)
این مطالعه با استفاده از 120 قطعه جوجه گوشتی نر در سن 23-20 روزگی به منظور بررسی اثر مکمل آنزیمی زایلاناز-بتاگلوکاناز بر میزان انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت ذرت، گندم و تریتیکاله در جوجه های گوشتی و مقایسه ...
اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در دوره پس از تولکبری مرغهای تخمگذار
(2020-07-22)
بهمنظور بررسی اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی در دوره پس از تولکبری بر عملکرد و کیفیت تخممرغ، آزمایشی با استفاده از تعداد 320 قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین W-36 بهصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با 5 تیمار، ...
اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی
(2015-03-21)
آزمایشی به منظور بررسی اثر پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجههای گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی به ترتیب فاکتوریل3×2 انجام شد. 300 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه ...
اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی
(2015-03-21)
این مطالعه به منظور بررسی اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر درصد چربی، الگوی اسید چرب، اکسیداسیون و میزان ترکیبات فنلی گوشت های ران، سینه جوجه های گوشتی، انجام شد. ...
اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجههای گوشتی
(2015-11-22)
این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در دوره آغازین بر عمکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی انجام شد. چهارصد قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه سویه راس 308 در سن 10-1 روزگی به 10 ...
تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(2016-11-21)
به منظور بررسی اثرات تفاله گوجه فرنگی و پودر زردچوبه و منبع چربی (روغن سویا، کانولا و پیه حیوانی) بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی به صورت آزمون فاکتوریل 2×2×3 در قالب طرح ...