جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 28
تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجهفرنگی فرآوریشده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسههای نایلونی و تولید گاز
(2018-10-23)
ترکیبات شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز به روش آزمایشگاهی سیلاژ بوته گوجهفرنگی فرآوریشده با تفاله خشک چغندرقند با استفاده از سه رأس گاو نر بالغ هلشتاین دارای فیستولای شکمبهای دائمی تعیین شد. نمونههای آزمایشی ...
تأثیر استفاده از کشتهای زنده باکتریایی بر قابلیت هضم و پارامترهای تخمیری شکمبهای در شرایط آزمایشگاهی
(2018-12-22)
به منظور بررسی اثر کشتهای زنده باکتریایی بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبهای و غلظت اسیدهای چرب فرار سه سری آزمایش در شرایط آزمایشگاهی طراحی شد. سویههای خالص باکتریایی شامل پروپیونی ...
تأثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
(2010-05-22)
580± 76 و وزن زنده 48 ± 3 تعداد 9 رأس گاو شیرده هلشتاین با میانگین روز های شیر دهی 12 × در یک طرح چرخشی به صورت مربع لاتین 3
کیلوگرم به سه تیمار غذایی در سه دوره 21 روزه اختصاص داده شدند. تیمارهای غذایی شامل تیمار شاهد ...
تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی
(2010-05-22)
به منظور بررسی اثر منابع مختلف محرک رشد بر عملکرد ، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش نیمچه های گوشتی ، آزمایشی با
استفاده از 384 قطعه جوجه راس آرین یک روزه در طی یک دوره 7 الی 42 روزگی انجام گرفت. جوجه ها درابتدا ...
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، گوارش پذیری نشاسته و ساختار گرانولهای نشاسته در ذرت ایرانی سینگل کراس 702 و واریتههای مختلف ذرتهای تجاری-وارداتی
(2021-04-21)
در این مطالعه ذرت ایرانی واریته سینگل کراس 702 با ذرتهای تجاری-وارداتی شامل روس، اکراین و برزیل از نظر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، فرآسنجههای تخمیری تولید گاز، خصوصیات تجزیهپذیری شکمبهای، رودهای و کل دستگاه گوارش، میزان ...
برآورد فرایند تخمیری جیره حاوی سطوح مختلف ساپونین و اسید تانیک در شرایط in vitro
(2013-07-23)
به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف ساپونین (0، 30 و 60 گرم به ازای هرکیلوگرم ماده خشک) با سطوح مختلف اسید تانیک (0، 25، 50، 100 و150 گرم به ازای هرکیلوگرم ماده خشک) بر پارامترهای تخمیری شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی، مطالعه ...
تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن
(2013-12-22)
جهت بررسی تأثیر مصرف ریزکپسولهای روغن ماهی بر متابولیتهای خونی، ترکیب اسیدهای چرب شکمبه و پلاسمای خون از 12 رأس بز شیرده سانن با روزهای شیردهی 5±30 در قالب یک طرح چرخشی 2×3 در دو دورۀ آزمایشی 30 روزه استفاده شد. تیمارها ...
تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجههای خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن
(2013-12-22)
هدف از انجام این آزمایش، بررسی اثر استفاده از پوسته پسته و مکمل پلی اتیلنگلیکول (PEG) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، تولید و ترکیبات شیر، فرآسنجههای چربی خون و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای سانن شیرده بود. بدین ...
مقایسه ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات های برخی از ارقام سورگوم با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز (FTIR) و آنالیز چند متغیره
(2014-03-21)
این آزمایش به منظور بررسی ساختار مولکولی پروتئین و کربوهیدرات ارقام سورگوم با استقاده از تکنیک طیف سنجی فوریه انتقال مادون قرمز و آنالیز چند متغیره انجام شد. ارقام سورگوم شامل: 1- کیمیا، 2- سپیده، 3- M2 و 4- M8 بود. گروه ...
بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی
(2014-03-21)
جهت بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره بر شاخص های تولیدی تخم مرغ،720قطعه مرغ تخمگذار (Hy-line W-36) با 15 تیمار غذایی تغذیه شدند. تیمارهای غذایی شامل سه سطح پروتئین (14، 15 و 16 درصد) و پنج سطح لیزین (71/0، ...