جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 17
کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی
(2019-08-23)
به منظور کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه با روش پوششدار کردن و قابلیت استفاده از آن در جیره نشخوارکنندگان، دو آزمایش برون تنی و یک آزمایش دورن تنی انجام شد. در آزمایش اول برای بررسی نرخ آزاد شدن نیتروژن از اوره پوشش دار ...
بررسی تاثیر pH و اسانسهای رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگیهای تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی
(2018-10-23)
هدف این پژوهش بررسی تاثیر pH و اسانسهای رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگیهای تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی بود. چهار پایه خوراکی شامل؛ 100 درصد علف خشک یونجه، 100 درصد کنسانتره (جو) و مخلوطهای علف خشک یونجه و کنسانتره ...
تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ لگهورن
(2011-11-22)
این تحقیق شامل سه آزمایش برای بررسی ترکیب شیمایی، کیفیت پروتئین، انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی چهار نمونه پودر خون بدست آمده از یک واحد تولیدی، در مدت 20 روز نمونه گیری است. تمامی آزمایشات در قالب طرح کاملاً تصادفی ...
ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذبهای سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجههای تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برونتنی
(2020-11-21)
به منظور ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 (AFB1) و جاذبهای سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجههای تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برونتنی پژوهشی در قالب دو آزمایش انجام گرفت. در آزمایش اول ابتدا تأثیر مقادیر مختلف AFB1 ...
برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجههای گوشتی راس 308 وکاب 500
(2012-02-20)
دو آزمایش برای تعیین احتیاجات لیزین در جوجههای گوشتی راس 308 و کاب 500 از سن 15 تا 28 روزگی انجام گرفت. جیره پایه برای مقادیر کافی همه مواد مغذی به جز لیزین تنظیم گردید. سطوح افزایشی مکمل لیزین به جیره پایه افزوده شد تا ...
تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک
(2016-11-21)
این آزمایش به منظور تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و ضرایب هضمی شاخ و برگ زرشک انجام شد. نمونه ها پس از خشک شدن با محلولهای اوره، پلی اتیلن گلیکول، هیدروکسید سدیم و هیدروکسید کلسیم به میزان 5 درصد وزنی آغشته شد. تیمارهای ...
اثر اسانسهای گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی
(2017-02-19)
این پژوهش بهمنظور بررسی اثر اسانسهای گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز ( 50، 100 و 150میلیگرم اسانس، بهازای کیلوگرم ماده خشک سیلاژ) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولیدگاز، پایداری هوازی و تجزیهپذیری ماده خشک ...
اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در برههای نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین خام
(2017-10-23)
به منظور بررسی تأثیر استفاده همزمان منابع و مقادیر متنوع پروتئین خام خوراک بر کنترل نیتروژن اورهای بازگردانده شده به شکمبه و تنظیم بیان ژن ناقل اوره از چهار رأس بره نر بلوچی (2±30 کیلوگرم) دارای فیستولا در قالب طرح مربع ...
استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجههای گوشتی
(2009-06-22)
به منظور بررسی عملکرد و صفات لاشه در جوجه خروسهای تغذیه شده با جیرههای حاوی دانه سویای خام، برشته شده و اتوکلاو شده، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 7 جیره غذایی در 7 تکرار و مجموعاًٌ با 245 قطعه جوجه خروس سویه ...
تاثیر منبع چربی جیره و فرآوری دانه جو بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی
(2011-01-21)
.
هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر روش فرآوری دانه جو و نوع منبع چربی بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی بود. تعداد 8 راس گاو هلشتاین شیرده با میانگین وزن 71 ± 572 کیلوگرم و روزهای شیر دهی 10 ± 45 روز در قالب یک ...